Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hehe moi kaikki!


Raato innosti minut tähän.
Että niin. Siinähän se kuvassa jo lukee.
Tai jotain.

Tutut ja tuntemattomat, yllättäkää mut!

11 kommenttia :

 1. Olen Nella, 19-vuotias oululainen ärrimöykky, jota väsyttää. :D Opiskelen auviovisuaalistaviestintää jo kolmatta vuotta ja menee vielä toistaiseksi ensi syksyyn valmistuminen. Tällä hetkellä elämä hymyilee, vaikka vainoharhaisuutta on ilmassa melko paljon. Johtunee varmasti vilkkaasta mielikuvituksesta ja syksyn pimeydestä? (Toivon niin...) Asun oman mieheni ja kanin kanssa kaksiossa ja jumitetaan aikaa tietokoneella. Lähinnä pelatessa wowia. Oon vähän laiska, tykkään syödä, rakastan kahvia ja olen kauhea eläinrakas. Omistan paskan viinapään, mutta tykkään juoda. Tosin, viina tekee minusta väkivaltaisen, joten tyydyn sitten siihen kaljaan ja lonkeroon.

  Huomenna lähen työssäoppimaan ja pääsen tekemään minun haaveunelmatyötä! ♥ :3 hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN OSAA KIRJOITTAA *auDIOvisuaalistaviestintää.. sry D:

   Poista
  2. Jee, hauska tavata :D:D:D:D:D:D Onnea työssäoppimiseen! :3

   Poista
  3. XDD Hee kiitos! Oli pakko kirjoittaa :(

   Poista
  4. Kiva että edes joku :DD:D:D! (VINK VINK KAIKKI MUUT)

   Poista
 2. Helei! Mie olen 22-vuotias Rovaniemeläinen, yksinäinen, mutten enää niin kovin surullinen. Olen muutaman viime vuoden aikana ravannut läpi melkein kaikki mahdolliset kuntoutusryhmät ja työpajat mitä tästä kylästä vain löytyy, ja todennut, etten jaksa tämmöistä elämää enää. Jos hyvin käy, aloitan tammikuussa *gasp* koulun, taidekoulun! Ihan oikeaa ihmisten tekemistä! Pelottaa ihan helvetisti, että tässä käy taas vanhanaikaisesti, mutta olen toisaalta niin kyllästynyt sairaana olemiseen ja pahaan oloon, että pelkällä sisulla ja kiukullakin pääsee jo rämpimään kohti valoa. Toivottavasti. Tässä vaiheessa, kun pahimmat vuodet ovat pelkkä muisto, sellainen takaisin suohon suistuminen, ja toisaalta tavallisen ihmiselämän syrjään pääseminen, molemmat pelottavat niin, että on vähän jumissa.

  Minulla on kisu nimeltä Riesa, olen vähän salaa haaveillut, että se saisi joskus pari rottakaveria. Uskon, että se on niin säyseä, että oppisi elämään pikkuystävien kanssa. Elämäni sisältö löytyy netistä. Tumblr on ehkä parasta ja pahinta elämässäni tällä hetkellä. Olen hamstraajahordaajakeräilijäluonne, hukun roinaan ennen kuin täytän 50, veikkaan ma. Luen liikaa blogeja, joista tulee paha mieli, vaikka olen yrittänyt opetella positiivisempaa elämänasennetta.

  Juuri nyt olen kylässä äitilässä, surettaa eikä huvita nukkua, kello on melkein kaksi ja kahdeksalta pitäisi nousta ylös ja mennä kuntoutukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau! Mukava tutustua :3 Toivottavasti olet jaksanut nousta ylös :)

   Poista
  2. Hihi, kaikilla on Riesa-kissoja. Minullakin. :D

   Poista
 3. Heeeei! Kirjotin tonne Raadon blogiin jo (nyt kun tuli päästyä bloggerin ääreen vihdoin), mutta samat jutut kertosin täällä kans, niin kopsaan :) Sirja nimeltäni kohta 20 täyttävä Keski-Suomen rupupaikkakunnalta kotoisin ja voisin nimittää itteäni ehkä possupummiksikin (koska en oo sossun listoilla, joten ei sossupummi:P). Kotona asun, koska en päässyt hakemiini opiskelupaikkoihin ja viime syksyn opiskelupaikasta jäin pois, joten otan aika rennosti kuin välivuodella ikään nimittäin töitäkään en yritä hakea toistaiseksi. Oon täydellinen ristiriitasekasotku enkä omasta mielestä oo varsinaisesti mistään fanaattinen, joten en niin musiikkimaullisesti kuin muutenkaan tyylillisesti tykkää laittaa itteäni mihinkään kategoriaan :P Animea sekä mangaa tulee kulutettua ja kissoja rakastan tavattoman paljon :)

  Ja aaa, sun blogi on pelottavalla tavalla kaunis ja ahdistava ;_; En osaa oikein sanoa paljoa, mut jotenkin tätä lukiessa oma ajoittainen masennus... tavallaan.. helpottaa? En ehkä oo ihan samanlaisessa tilanteessa, mutta jokainen kokee aallonpohjia ja itelle viime ajat vasta onki ollu sellasta yhtä aallonpohjaa... ja kylläpäs tuleekin avautumista, auh. Ihanan avoin oot:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tutustua suhunkin hihi :3

   Apua, positiivista palautetta? :D Menen aina sekaisin, iih, kiitos. Nää pelastaa aina päivän *blush*

   Poista