Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 9. syyskuuta 2013

Irrallaan


Tänään tapasin Milkan lisäksi prinsessa Manasin ♥ Hurmaava kisu, oijoi, ainakin yhtä hurmaava kuin emäntänsä! Valitettavasti ei värikuvia, koska yhdistelmä minä ja mun kamera on paska :3

Lisäks aiemmin tapasin mun hoitajan. Juteltiin dkt-ryhmän ekan kerran juttuja (sen jolla en ollut), täyteltiin sopimuksia ja papereita. Huomenna sitten ekaa kertaa ryhmään. Sanoin myös siitä etten koe lääkitystäni riittäväksi, ja mulla on uusi aika perjantaille, jolloin selviää voiko asialle tehdä mitään lääkärin mielestä. Sanoin myös et menisin osastolle jos ei ois Eetua. Se kai sai hoitajan viimeistään uskomaan et mul on hätä. Surullinen uutinen on et mun hoitaja jää vuorotteluvapaalle tässä syksyn/talven aikana (en muista nyt tarkoin ajankohtaa). Pelkään että mut siirretään toiseen yksikköön sinä aikana, ääh, apua, en halua luopua mun ihanasta hoitajasta ;____;

Tekee mieli viettää irtiottoilta. Istua jossain, juoda pari, puhua (syvällistä) paskaa. Nukkua ja herätä aamulla uutena ihmisenä. Tai jotain. Mä oon väsynyt kaikkeen, joten jos tollain ees piristäis. Pakko kokeilla lähitulevaisuudessa.


miksi Manas näyttää noin jättimäiseltä tässä? :D

np: A Broken Silence - Keep Living Our Life

2 kommenttia :

  1. Tervetuloa tänne juomiskelemaan ja mietiskelemään! Kummityttöläisesi odottaa häntä väkkärällä < 3

    VastaaPoista