Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 21. syyskuuta 2013

Kai mä hengitän

Torstaina vähän Bang!ia jätkäporukalla. Oli hauskaa, oli ääntä, oli uni silmässä ja jätkät ihaili rottia ja airsoft-aseita. Torstaina oli myös omahoitajan ja tulevan omahoitajan kanssa tapaaminen sekä kehotietoisuusryhmä. Vai mikä vittu sen nimi nyt olikaan. Perjantain nukuin lähes kokonaan, taisin olla hereillä kolmisen tuntia? Tänään käytiin porukoilla syömässä. Väsyttää.

En tiedä, äsken mulla oli vielä joku idea minkä takia ajattelin kirjoittaa. Nyt tekee vaan mieli mennä pienille päiväunille. Haukottelen vaan ja silmät valuu. Ääh. Ja vaikka nukuin jo päivällä ne lähes kahen tunnin päikkärit. Perkele.

Jostain syystä tuntuu et vajoan. Jostain syystä haluan et vajoaisin. Tilillä rahaa viisi euroa, lisää tulossa seitsemäs lokakuuta. Lompakossa vähän kolikoita et pääsen ryhmiin ens viikolla. Ehkä.


- -

Yritin nukkua, mut sain inspiraation alkaa suunnitella uutta huonejärjestystä olohuoneeseen. ...ja nyt kello on vierinyt eteenpäin monia tunteja ja tässä mä vaan olen. Huomenna varmaan käydään nappaamassa se hylly Milkalta ja vois sitten siirrellä tavaroita olohuoneessa uusille paikoilleen. 

Ääh, en mä tiedä. Oon vaan ollut kauheen tylsä viime aikoina. Tai siis, en väitä et oisin ennenkään ollut kovin mielenkiintoinen mutta. Tuntuu etten saa itsestäni ees ite otetta. Oon tyhjä. On hyviä hetkiä, on huonoja hetkiä, mut ne ei tunnu miltään. Kaikki pitää tätä jotenkin parempana suuntana, mut tavallaan tää on paljon pahempaa kuin mikään muu. Kun on tunteeton. Se ahdistais, mutta kun ei pysty olemaan edes ahdistunut. En saa kiinni mistään. En mistään. Anteeksi.

Teen teille videopostauksen mun lempparilevyistä mitä omistan kunhan jaksan/inspaa/kameran akku on latautunut. Hihi.

np: Sentenced - Brief is the Light

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti