Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

No title, no fuckingfreaking title

Mua ei kiinnostaisi selittää missä oon ollut viime päivät. Mutta kai se on pakko. Porukoilla siis, Eetu oli Kotkassa. Vähän lomaa kummallekin. Viikonlopun aikana oon soittanut pitkästä aikaa kitaraa; soinnut muistuivat mieleen yllättävän helposti, muuta en muistanutkaan. Lauloin myös pitkästä aikaa. Opetin veljen kanssa äidin ja isän pelaamaan Bang!iä. Söin hyvin, nukuin hyvin.

Mut nyt heti kun palasin kotiin se palaa. Se pakottava tarve kuolla, se minkä pystyin ohittamaan porukoilla ollessani. Se pakottava huuto takaraivossa. Ja tunne ympärillä. Tapa ittes. En tiedä taas kauan voin vastustaa tätä. Mä mietin osaston vaihtoehtoa, mut mitä siitä ois apua? Se siirtäis tätä oloa niin kuin vaikka porukoilla vierailu, muttei poistais ongelmaa.

En tiedä, oon vaan niin lopussa. Aina ja edelleen. Tiedän et tätä mä jauhan aina, tiedän. Mut jonain päivänä, ehkä jo tänään, mä lopetan tän jauhamisen. Katoan kokonaan. Ikuisesti. Loppu, the end, finito, jne.


Anteeks etten osaa sanoa taas mitään fiksua tai positiivista. Anteeks.

np: The Birthday Massacre - Need

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti