Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 24. syyskuuta 2013

Please, extinguish me

Aamulla olo kamala; menin kuitenkin dkt:hen koska sinne on vaan mentävä, se kuuluu siihen että menee jne. Ahdistelin sielläkin, jouduin siks laittamaan ranteet jäisen veden alle koska en osaa muuten palauttaa keskittymistä itse ryhmään. Se on siis keino palauttaa ajatukset ahdistuksesta, ei rangaistus. Ääh. En siltikään pystynyt keskittymään koko puoltatoista tuntia ja lopulta jäi sekavat fiilikset.

Oloa ei helpottanut että jouduin kiertelemään puolisen tuntia kaupungilla bussia odotelleen. Löysin kaikkea kaunista, kaikkea ihanaa, kaikkea liian kallista. Sen hameen, joka ei mahtuis ees mun päälleni, ja ne kengät, joita katselin jo aikaisemmin Eetun ja Sivoskan kanssa. Rahaa tilillä tyyliin pyöreä nolla, samoin Eetulla. Rahaa tulossa 7.10. ja perkeleellisesti laskuja maksettava. Mun pitäis varmaan pitää 24/7 käsiä sen jäisen veden alla etten pystyis ahdistua kaikesta. Lopulta selvisin kotiin - lähikaupan kautta; ostin viimeisillä pennosilla suklaata → ei olis pitänyt.

Pari (vai jo kolme?) päivää itsemurha-ajatukset ovat vaivanneet. Pahasti. Jatkuvasti. Kotona, bussissa, kävellessä, syödessä, koneella, lukiessa... Koko ajan kun vain annan ajatuksien tulla. Ehkä joo pitäis harkita sitä muuttoa sinne jääkylmään veteen? Mut vittu ko kaikkeen tottuu (tai sit siihen kuolee). Huomenna hoitajan kanssa keskustelu. Ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa, tahdon pois. Nyt ei voisi osastollekaan... Jäisi dkt... ja kaikkea. En kyllä tiedä auttaako toi dkt mitään, osaanko sitoutua tarpeeksi... Oon niin väsynytkin ollut. Nyt vain odotan kunnes mä putoan todella. Hehs, hauskaa.


np: Soap&Skin - Wonder

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti