Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Unelmia ja vittupäitä

Käytiin tänään katsomassa unelmakämppää. Se ois ollut kaikkea mitä halutaan ja enemmän. Uskottiin jo sen vuokraajan puheista että saadaan se 99,9% varmuudella, muttei näköjään saa koskaan luottaa jos ei luvata täysin; kämppä meni käsistä. Mä niin oisin kaivannut uutta alkua, uusia maisemia. Mut ei voi mitään, itkuhan siinä tuli, vittupäät saatana, mut ei voi mitään, ei.

Meen perjantaina Milkalle vetään irtiottoa arjesta. Vikoilla rahoilla jee. Onneks Eetu on vähän rahoissaan. Ens tiistaina Sivoska kai hurauttaa tänne meille, jeah! Ja silti vaik kaikkee kivaa tiedossa ni... Oon niin väsyny elämään. Perjantaina hoitajan tapaaminen, saan kuulla tehäänkö lääkitykselle mitään / onko lääkärintapaamista / mitä tapahtuu. Toivon oikeasti jotain helpotusta tähän helvetilliseen oloon (jonka kruunaa flunssa).

Aivot juoksee tyhjää. Juoksee ja juoksee, mut mitään ei tapahdu. Oon jumissa, lukossa, ehkä se on tää flunssa, mut ottaa päähän. Tää päivä on oikee päähän ottamisen ennätyspäivä. Oon halunnut jo sen takia tappaa itteni. Mut ei tänään. Kai. Mul on täl hetkel hyvää seuraa fb:ssä (Noora ja K) ja tosiaan kaikkee hyvää tiedossa. Pitää vaan yrittää jaksaa ja jaksaa ja toivoa parasta. Nyt lopetan kun ei tästä tule mitään muuta kuin paskaa. Loppu ja anteeksi jälleen.


np: Diecast - Fade Away

2 kommenttia :

  1. naurattaa, kun osoitekentässä lukee /unelmia-ja-vittupaita.html XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDDDDDDDDDD voihan. kuolen nyt täällä tolle :D:D:D:D:D:D thanks!

      Poista