Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 19. lokakuuta 2013

Ajatuksenpoikasia

Oon koko viikonlopun porukoita, Eetu laivalla isänsä ja veljensä kanssa. En voi jäädä yksin kotiin, oon liian vaarallinen itselleni. En tiedä, kaikki on edelleen raskasta vaikka piilotankin sen porukoilta. Haluan vaan nukkumaan aikaisin ja nukkua pitkään. Saan ehkä iskän ympäripuhuttua ostamaan mulle kengät. Haaveilen jo mun tulevasta tatuoinnista, vaikka huominen on kaikkea muuta kuin varma. Ensi viikolla Noora Lahdessa. Lasissani omenalimonadia. Väsyttää; vois mennä lukemaan 1Q84:sta. En tiedä. Kaikki on sekavaa: tuntuu kaikelta ja ei-miltään. Mut tällasta tää on, mun elämä. Sekavaa; kaikkea ja ei-mitään. Lähinnä ei-mitään. Mut nyt sitä kirjaa.


np: Jenni Vartiainen - Sivullinen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti