Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 22. lokakuuta 2013

Close my eyes and count to ten

Liikaa asioita, joista en voi tänne kirjoittaa, mutta jotka silti pyörivät päässäni, vaikuttavat jokaiseen hengenvetooni, jotka ovat liiankin läsnä, liian lähellä, liian kaikkea. Lisäksi olen pahoillani edellisestä tekstistäni. En sillä, että olisin pahoillani että kirjoitin sen - ne olivat tunteeni, ja siksi niistä kirjoitin - vaan siksi, etten halunnut pahoittaa kenenkään mieltä. Kirjoittaminen kuitenkin helpotti. Se helpottaa aina vähän. Ja joskus se vähä voi pelastaa.

Tänään näin Nooraa. Käytiin Rossossa pitsalla (vaikka ei ois ollut varaa), mut oli ihana istua ja kuunnella ja höpöttää. Sit pyörittiin hetki suht päämäärättömästi Triossa, ostin Costumen ekaa kertaa elämässäni (vaikka ei ois ollut varaa) ja harmaansävyiset ylipolvensukat (vaikka ei ois ollut varaa) parantamaan mun kamalaa materialismionnellisuuspuutostilaa. Oli mukaisaa, vaikka lopussa aloin jo väsyä.

Ajoin myös pitkästä aikaa autolla tänään! Haettiin postista äidin syntymäpäivälahja ja ajoin ihan ite sinne ja takas. Olin ylpeä. Oon myös tänään hävinnyt Flames of War -matsin, ihmetellyt spurgua naistenvessassa ja maistellut hienostuneesti vihreetä kirpeetä. Ja käynyt kaupassa. Oon myös ollut väsynyt, epätoivoinen, hajoamispisteessä ja noin yleisesti hieman paremmassa voinnissa tietämättä onko se todellista vai ei.

Nyt voisin katsoa, jos mulla ois lahjapaperia äidin lahjaan ja sit voisin jopa pakata sen. En tiedä, jotenkin piristyin hieman tässä kirjoitellessani. Tai ehkä se oli ennen tätä tekemäni pikajuoksukauppareissu? No, who gare's ja silleen. Tärkeintä on et se tapahtui?


np: Story of the Year - Burning Years

4 kommenttia :

  1. vihree kirpee! oon velipojallesi varmaan ikuisessa kiitollisuudenvelassa kun hän alunperin mut tähän ihanuuteen tutustutti : DDD

    ja hyvältä näyttää uusi ulkoasu ja sinä!

    VastaaPoista