Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 8. lokakuuta 2013

Ei mulla muuta

Elämä tuntuu tänään, juuri nyt, taas painavalta, raskaalta suorastaan, turhalta todellakin, väsymyksentäyteiseltä ja irralliselta. Haaveilen kuolemasta, vaikka huomenna on tiedossa matka Tampereen suuntaan ja Sivoskan luo. Ei mun pitäisi puhua tällaisista. Ei, koska pahoitan muiden mielet. Ei, koska vain jauhan paskaa. Ei, koska se ei kuulu hyviin tapoihin. Ei, koska ketään ei kiinnosta. Yksinkertaisesti vain ei.

Mä en tiedä mitkä asiat mun elämässä on kunnossa ja mitkä rempallaan. Mä en tiedä mun elämästä muuta kuin etten pidä siitä ja tahdon kauas, kauas pois kaikesta mikä on "elämää".


Oksetan ja ällötän itseäni. Oon väsynyt, vanha ja ylirasittunut. Mä en halua jatkaa enää. Kaikki on... Ääh, ei sitä voi toinen tuntea, ehkä juuri ja juuri jotenkin omien kokemuksiensa kautta ymmärtää, mut silloinkin vain omien kokemuksiensa kautta. Ei koskaan mun. Koska tää on vain mun elämä, vain mun tunteet, mun koko paska. "Päästäkää minut tästä".

Tekee mieli haistattaa paskat kaikille ja kaikelle. Sekavia ajatuksia päässä. Sekava olo. En jaksais.

np: Maya Jane Coles - Humming Bird

4 kommenttia :

 1. Eiks sun elämän tarkotus vois olla vaikka kirjottaminen? Oot niin hyvä siinä, että ois sääli jos sun kaltainen lahjakkuus katoaisi maanpäältä jo näin aikasin. Nimim. odotan aina perse hiessä uusia osia siihen "Se Toinen Elina" -tarinaan! :D ♥

  VastaaPoista
 2. Mä en ymmärrä mistä sä revit noita "ketään ei kiinnosta" juttuja? Sulla on ties kuinka monta lukijaa täällä, livejournalissa susta välitetään ja elämässäs on kirjoitustes perusteella ainakin muutamakin tärkeä tyyppi. Älä unohda niitä! Ja mua kiinnostaa kyllä aina mitä sulle kuuluu ja miten sun elämässäs menee. Lähetän voimarutistuksen.

  VastaaPoista
 3. Vähän samankaltainen fiilis mullakin....
  Yritä jaksaa ♥

  VastaaPoista
 4. Komppaan kettua! Sä olet halunnut kuolla jo monta vuotta, ehkä olisi aika tehdä täyskäännös ja nähdä kuinka paljon HYVÄÄ sussa ja sun elämässä on? Vaikka kuinka montaa kiinnostaa, mutta ajan kanssa kukaan ei oikeesti jaksa tollasta loputonta itsesääliä. Heräisit jo. Tää on ehkäpä sun ainut elämä, kuolla ehtii myöhemminkin. Ja jos tämä loukkasi niin veikkaan että tämän voisi sanoa vielä 100 kertaa rumemminkin. Hyvät jatkot.

  VastaaPoista