Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 15. lokakuuta 2013

F - U - C - K

Edelleen ja aina vain. En jaksa enää. Kamala impulssi ottaa lääkkeet, jättää tää leikki kesken. Nyt. Heti. Ei välittää mistään. Lopettaa kaikki. Nyt. Heti. Ahdistaa, oon levoton, ahdistaa, oon levoton, ahdistaa, oon levoton, en jaksa, oon levoton. Olo mitä kamalin, ja mun pitäis jaksaa, mun pitäis pystyä, kantaa taloutta kahden edestä, hoitaa molempien asiat ja... Ihan liikaa asioita, liikaa asioita, ihan helvetisti liikaa asioita. "Sä et oo läheskään yhtä huonossa kunnossa kuin minä!" No en kai kun mun on pakko jaksaa, pakko vittu hoitaa asiat, pakko, pakko, pakko.

Mulle ei anneta vaihtoehtoa tässä maailmassa. Jos mä luovutan, mä en ole mitään. Jos mä en jaksa, mä en ole mitään. Mun pitää hoitaa rotat, tehdä ruokaa, käydä kaupassa, siivota, pestä pyykit, hoitaa laskut, vahtia lääkkeet, muistaa sitä, tehdä tätä. Kai se on ainoa mikä mut pitää kierroksilla, toimivana. Pakko. Tieto siitä, että jos lopetan menetän kaiken. Ja helvetti en jaksa enää. En jaksa kauaa enää.

Mua itkettää. Ensimmäistä kertaa aikoihin mua itkettää. Oon lopussa. Ehkä, jos lopettaisin lääkkeet. Ehkä. Ehkä silloin, kun vajoaisin todella, oikeasti, ehkä silloin mut huomattais tän kaiken alta. Ehkä joku sit tajuais että oon heikko ihminen enkä mikään saatanan kone. Koska en oo vajonnut vielä minnekään. Mä piiskaan itteäni eteenpäin kunnes mä lopetan syömisen, kunnes mä alan kuulla taas ääniä, kunnes mä oon oikeasti kuoleman arvoinen. Sillä nyt. Nyt mä en ole mitään.


np: Cradle of Filth - Forgive Me Father (I Have Sinned)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti