Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 24. lokakuuta 2013

Pako

En tiedä koska kuulette musta seuraavan kerran. Se voi olla huomenna, se voi olla ylihuomenna, se voi olla viikon, kahden, kolmen... kuukauden päästä. En tiedä. Mä luultavasti en ens maanantain jälkeen vietä kovin paljon aikaa koneella, en ainakaan kotona. Ei, en lähde osastolle, en vain ainakaan vielä voi kertoa mistä tämä johtuu sillä en voi koskaan olla varma kuka tätä blogia lukee.  Mä lähden elämää karkuun vanhemmille, isovanhemmille... Jonnekin. Kaikki on kuitenkin parempaan päin, kai, toivottavasti.

Tänään kävin äidin ja isovanhempien kanssa shoppaamassa. Käteen jäi joulukortteja ♥ Sitten syötiin kaikki, - isää, Ottoa ja Eetua myöten - isovanhempien luona. Huomenna mennään juhlimaan äidin syntymäpäiviä, lauantaina lähden ehkä Eetun mukaan Anjalaan vaihtamaan autoon talvirenkaat, en tiedä vielä. Sen jälkeen suunnitelmia ei ole. Tai on. Se "karkaaminen".


Pitäis kai mennä suihkuun, koska huomenna on hoitajan tapaaminen. En vain kuollaksenikan muista varmasti mihin aikaan, joten pitää herätä aikaisin tarkistamaan se viestillä. Mutta tosiaan, blogi hiljenee ainakin jonkin verran lähiaikoina. Ehkä voin joskus kirjoittaa tännekin miksi, ehkä en. Olen tavallaan pahoillani, et oon näin arvoituksellinen, mut ne asiat eivät vaan kuulu tähän blogiin. Mut siis en toivottavasti oo kuollut vaikka mua ei näkyiskään vähään aikaan :D:D:D::DDD Joten pysykääs vaan siellä, oi arvon lukijat! :3

np: Placebo - Special K

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti