Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 12. lokakuuta 2013

Siks olen yksin ja piiloon meen

Tajusin Tampereella liikaa asioita, asioita joiden takia itkin salaa vessassa. Kipeitä asioita, isoja asioita, surullisia ja pelottavia asioita. Muuten saldoksi jäi mukavat about kolme päivää ja kaksi yötä, yhdet rikkinäiset sukkahousut, uusia ruokatuttavuuksia, pari korua, rotille herkkuja, Ikeasta tarpeellista ja vähemmän tarpeellista sekä muistoksi koru myös hoitajalleni. Tapasimme tosiaan viimeistä kertaa keskiviikkona. Itkin (jälleen salaa?) matkalla Tampereelle sitäkin. Luulin, että meillä olisi ollut vielä yksi tapaaminen ensi viikolla mutta toisin kävi. Siksi ajattelin laittaa maanantaina tekstiviestin hoitajalleni ja kysyä olisiko hänellä pari minuuttia aikaa, ja viedä tuon muistoksi hänelle. Ollaanhan me sellainen neljä vuotta tehty yhteistyötä, ja nyt mut varmaan siirretään varhaiskuntoutuksesta psykoosityöryhmään, jossa järjestetään pitkäaikaisempi hoito.

Oon väsynyt. Luin edellisen tekstini kommentteja ja tunsin itseni idiootiksi. Suureksi idiootiksi. Tiedän, et moni vaihtais elämänsä mun elämään koska vain. Hyvin moni. Ja jostain syystä, vaikka tän pitäisi tehdä juuri päinvastoin, mä tunnen että entistä enemmän mun pitäis kadota täältä. Tehdä tilaa jollekin muulle, mun elämän ihmisten elämissä. En jaksa edes selittää, sillä tiedän että suurimman osan teistä on mahdoton käsittää mun sairasta ajatuksenjuoksua :( Anteeksi.


Sormus ♥


Vihdoin kunnollinen ketju mulle kans ♥


Koru hoitajalleni ♥

Njoo. En osaa kuvailla millaiset on fiilikset nyt. Ne on. Ovat vaan. Toisaalta on hyvä mieli, toisaalta ei. Toisaalta on energiaa, toisaalta ei. Yritän ottaa hetki kerrallaan, mut hetket on kumman raskaita. Kai se tästä taas. Ehkä pesen viel koneellisen pyykkiä ja siivoilen iltani iloksi.

np: Billy Talent - Love Was Still Around

1 kommentti :

  1. Sun elämän ihmiset haluaa elämäänsä just sut, trust me. Mut ne myös haluaa, että alat voida paremmin. Niinku me kaikki! Ikävää että sait niistä kommenteista päinvastasen fiiliksen, mul ei ainakaan ollut tarkotus pahottaa sun mieltä ;< ♥

    VastaaPoista