Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Trying to breathe

Olen edelleen yksinäinen, edelleen levoton, edelleen turvattomalta tuntuvassa tilassa, edelleen... Niin. Mulla on kuuma ja kylmä samaan aikaan ja oon kuitenkin ottanut lääkkeet. Mun tajuntaa räjäyttää edelleen eiliset luvut; kuulunko oikeesti siihen 2% "eliittiryhmään" joiden ÄO on yli 130? En pysty uskomaan että minä, tyhmä tyhmä minä. Lahjaton minä. Hidasjärkinen minä. Ja vielä erikseen matemaattisesti lahjaton minä. En voi uskoa. Tekis mieli tehdä se uudestaan, vetää ÄO70 -pisteet ja tyytyä olemaan kehari.

Ensi perjantainakin on Levykauppa Äxässä mulle jotain (huh, ei pitäis); nimittäin Wolfheartin Winterborn -albumi. Kuuntelen sitä just Soundcloudista ilmaiseksi. Sitä ennen kuitenkin ehkä keskiviikkona mun hoitajana tapaamisen jälkeen lähdemme kohti Tamperetta, Ikeaa ja Sivoskaa, jonka luona en ole vielä koskaan ehtinyt käydä - ei tosin Eetukaan. Pienimuotoinen tuparireissu siis? Autossa pitäis olla suht runsaasti bensaa viel, ja jos ei innostuta tuhlaamaan Ikeassa taskujamme tyhjäks niin kai me selvitään. Äitiin haluun nimittäin käyttää tässä kuussa kympin (wow), koska on sen synttärit ja haluan ostaa sille erään pokkarin lahjaks.

Yritän pitää tän kaiken kivan tulevan mielessä. Niin kuin ensi kuun alussa Turkuun, pian joulu ja mahdollisesti vielä uus rottavaavi jossain vaiheessa. Mut silti kaikki synkkä kaivautuu mieleen. Kestääkö parisuhde tätä sairasteluani? Onko musta elämään ollenkaan? Tuleeko sitä neljättä rottaa kun Eetu on valittanut ettei sen into riitä rottiin enää yhtä paljon kuin ennen? Onko huomista, onko tulevaa, onko mukavia päiviä?

Haluisin nyt jo lähteä jonnekin. Pois täältä. Pois kotoa, kotona ajatukset pääsevät aina valloilleen. Siirrän rottien häkin pesua päivä päivältä, vaik tiedän et se pitäis tehdä. Mut haluan pois omalle mukavuusalueelleni, joka ei oo kotona. Onneks taidan saada isovanhemmat huomenna tai tiistaina raahattua kaupunkiin tai jonnekin, ehkä kirpparille? Ja sitten toisena päivänä on pakko pestä se häkki, jos olemme keskiviikkona lähdössä. Ääh.

Mut leivoin mä tänään makoisia sämpylöitä. Eetulle ja Simollekin maistui. Ei ne nyt olleet mitään superkauniita, mut maistuivat ihan hyvälle vaik heitin about kaikki aineet sinne arviolta. Kai mäkin jotain osaan, joskus, vahingossa... :(


np: Wolfheart - Breathe

1 kommentti :

  1. mullapas on äo alle 100 (: se syö miestä. näin btw. :D

    VastaaPoista