Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 21. marraskuuta 2013

Kaiken tämän jälkeen tunnen vielä jotakin

Oon avannut ja sulkenut tän ikkunan monta kertaa. On paljon asiaa ja ei sitten mitään. Aloitan vaikka siitä, että kävin tänään aikaisin (eli kymmeneltä) hoitajan luona. Lääkäri oli sanonut etten saa tiputtaa Anksilonin annostusta, että se ei ole tähän kohtaan mitenkään järkevää ja Opamoxiin tai muuhunkaan hän ei enää mulle kirjoita reseptiä. Ehkä siis parempi näin terveisin aivoni alkoivat juosta paniikissa kehää kun tajusivat että mulla ei ole kotona kuin neljä Opamoxia :// Puhuttiin myös väsymyksestä; lähinnä Eetun loputtomasta väsymyksestä. Lähinnä Eetustahan me puhuttiinkin, ei musta, mä sulkeudun aina kun se on niin ihanan iloinen se hoitaja ja kannustava ja kaikkea. Tulee sellainen olo ettei halua pilata sitä, ja mäkin aina piristyn kun meen sinne. Esim. nyt on taas eri fiilikset, ahdistaa ja oon hyvin väsynyt vaik nukkunut taas viime yönä jonkun kaksitoista tuntia.

Nenäkorun pallo tippui taas, onneksi löytyi, mutten saanut paikalleen. Asd, en jaksa tällaisia pieniä vastoinkäymisiä, meinas lentää taas tavarat. Huomenna rahat tulee ja rahat menee. Jos sadasta kahdeksastakympistä jää käteen kaks kymppiä niin oisin onnellinen. Vihaan niin saatanan montaa asiaa tässä maailmassa. Yksi niistä on asunnon etsintä. Aluksi meinasin taikauskoisuuttani olla kirjoittamatta tästä, mutta sitten päätin ihan vain rikkoakseni taikauskoisuuteni kehän kirjoittaa; huomenna näyttö yhteen kymmenen neliötä pienempään kaksioon Metsäkankaalla. Pelottaa vain, että jos se on hyvä, ja oltais saamassa se, niin se kaatuu taas johonkin. Ääh. Toivon niin et se ois hyvä, siin ois vesineen kuuskyt euroo halvemmat kustannukset. Okei, onhan se vähemmän rahaa Kelaltakin, mutta. Lisäks se on Milkan naapurissa :D:D::D:D (Vapise Milka!)

Kohta on joulukin, mulla ei oo yhtään lahjaa valmiina koska rahatilanne ja sekin masentaa sillä oon aina ollut niin huolehtivainen et joululahjat pitää ainakin olla. Vituttaa kun ei voi hommata sitä mitä joskus suunnitteli ostavansa kaikille (=kaiken). Hyvä jos yhdet lahjat saa perheenjäsenillekin ostettua, voihan suotana! Ja huomenna tosiaan laskut, auton tankkaus, Anksilonit apteekista ja ruokaa. Pitäkää nyt edes peukkuja sille että kämppä ois hyvä ja saatais se. Okei, se tietäis että paljon pitää heittää pois, mutta se tekis ainakin tuolla herralle ihan hyvää... >:) ...ja perkele unohdin että piti käydä suihkussa nyt pitää juosta!


LOPPUUN VIELÄ KYSYMYS, JOHON KAIPAISIN VASTAUSTA!

Elikkäs pysyykö ne sellaiset ... kiekurat nenässä paremmin kuin
nää saatanan labretit joista tippuu pallot koko ajan? Ja onko niitä
ollenkaan paksuudella 1,2mm? Kun crazy-factorylta en onnistunut
löytämään sellaisia, voi olla myös että olen sokea (mitä olenkin :3).

np: Ultramariini - Merkillinen vapaus

3 kommenttia :

  1. Paremmin pysyvyydestä en tiedä mutta mun mielestä ne kiemurat oli kauheen hankalat :< mulla ainakin meni ihan paskaan kuntoon nostrilit ku sellasia pidin ;.;

    VastaaPoista
  2. Ne kiekurat on ihan loistavia! Kunhan vaan oppii sen paikalleen vääntämisen niin hyvin toimii. (Jos nyt ees tiän mitä tarkotat, uskoisin et joo :DDD) Ja löytyy kyllä 1,2mm!

    VastaaPoista
  3. OOOO! Tervetuloa naapuriin, toivottavasti pääset ;_; <33333333 UJEUJEUJEE

    VastaaPoista