Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 18. marraskuuta 2013

Kylmät lattiat, korkeat seinät


Kuuntelen Mana Manaa ja yritän inspiroitua kirjoittamaan. Mä en haluaisi mennä nukkumaan tänä yönä. Ajatus nukkumisesta tuntuu epämukavalta. Alan taas pikkuhiljaa täristää jalkojani, täristä. En tiedä mistä se johtuu, se ei ole sellaista rummutan-musiikin-tahdissa -tärisemistä, vaan tärisen vain koska... tärisyttää. Olen levoton. Olen kai vähän ahdistunutkin. Paleleekin, mutta ei se tärinä siitä johdu. Se on psyykkistä. Eilen neljä Opamoxia unohdusta ahdistukseen (tiedän, liikaa, muttei liikaaliikaa, vaan sopivasti liikaa, ja mä yritän kovasti et pystyisin ottamaan vain yhden, mutten luota enää niiden tehoon).

Tästä kämpästä tahdon pois. Okei jo siksi että tulee talvi ja ikkunoista tyyliin puuttuu tiivisteet?? Ne repsottaa miten sattuu. Ja me ens vuoden alusta maksetaan tästä vesineen kuitenkin ~620€? Tähän on lisäks tulossa vaikka minkälaista korjausta jne. Paskaa :))))

Toisaalta voisin kyllä mennä ja nukkua jotkut yyberit neljäntoista tunnin unet. En tiedä. Rahaa tulee vasta perjantaina, pitäis selvitä sinne asti että voi nauttia noin kaks sekkaa "rikkaudesta" kunnes laskut on maksettu ja oon taas köyhä. Onneks Eetu sai sossusta maksusitoumuksen sen lääkekasaan, ei me oltais saatu niitä muuten ostettua. Haettiin sille sit tänään kassillinen lääkkeitä. Tuntui oudolta kun ei maksanutkaan ostoksiaan.

Jotenkin on vaan sellain meh. Mikään ei innosta, ei nukkuminen ei valvominen ei syöminen ei dataaminen ei mikään. Kai mä vaan. Katoan nukkumaan. Zzzzzzzz.

np: Mana Mana - Maria Magdalena

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. se on ihan jees, kuuntelin tosiaan vasta ekaa kertaa :D:D:D

   Poista
  2. Mut eihän niillä hirveesti tuotantoa ookkaan, tulee helposti tutuksi :D

   Poista