Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 11. marraskuuta 2013

Myrskyän

Sain vihdoin sanottua jotain (osaksi), mitä oon halunnut sanoa jo kauan. Eetulle. Että oon miettinyt välitänkö tarpeeksi, tai lähinnä onko meidän välillä tarpeeksi mitään, ja että toimiiko tämä jnejne. Eetu otti kaiken yllättävän rauhassa, onhan sekin miettinyt. Pohdittiin taukoa, pohdittiin erilleen muuttoa, pohdittiin. En tiedä päädyttiinkö mihinkään lopputulokseen, mut ei aleta tehdä mitään radikaalia ainakaan näin yhtäkkiä ja suoraan. Ei reilua kolmea vuotta kannata heittää noin vain helvettiin.

Tänään mä nousin ylös viiden jälkeen iltapäivällä. Tänään oon ollut todella väsynyt, hieman ahdistunut ja enemmän itsetuhotoiveinen. Oon haaveillut lääkepilvestä, en siis varsinaisesta yliannostuksesta, vaan pienoisesta pilvenhattarasta. Sellaisesta harmaan ja vaaleansinisen sekoituksesta, pehmeästä ja turvallisesta.

- -

Voitin Eetun just Flames of Warissa jee! Mut tää väli tässä kirjoittamisessa ei vienyt pois ahdistusta, ei toivetta lääkepilvestä. Ja joo, kyllähän mulla ois mahdollisuus pieneen lääkepilveen, mutta mutta mutta kun! Mulle ei enää määrätä rauhoittavia. Ja (edelleen tää sairas) mä tarvin niitä (itsemurhaan). Oksettaa.

Tajusin äsken iltalääkkeitä ottaessani, et mulla ei vittu vaan ole varaa syödä Anksilonia. Hintaa about 40€/25 päivää, ja joudun AINA pyytämään rahallista avustusta joltain niihin. Mun on kai pakko taas kokeilla ilman. Tai sit pitäis oppia syömään rauhoittavia oikein. Mä en oikein tiedä. Ääh. Milloin musta tuli näin oksettava ja kamala ihminen? Torstaina vasta hoitajan tapaaminen. Tekis mieli soittaa jo huomenna.

Jotenkin hyvin levoton olo. Hyvin, hyvin levoton. Epävakaa, epävarma, sekava. Levoton. Ja vittu ei tässä oo mitään järkeä. Missään. Voihan vittuvittuvittuvittu. Kamala olo ja tää pahenee. Kai mä katoan kohta nukkumaan. Anteeks tällanen paskateksti mut. Ääh.


np: Linkin Park - Lost in the Echo

1 kommentti :

  1. kui sä ajattelet olevasi oksettava ja kamala? et todellakaan vaikuta sellaselta, päinvastoin!

    VastaaPoista