Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 16. marraskuuta 2013

Näyttäkää minulle paikka, jossa helpompi on hengittää

Oudot fiilikset. Eikä hyvällä tavalla. Ikävä wottasia; käännyn jatkuvasti ympäri tuolillani ja kurkistan häkkiin - aina yhtä tyhjään. Se on vielä paikallaan. Kun herään tai palaan kotiin, menen tapani mukaan häkille. Tyhjää, niin tyhjää. Lisäksi olen hurjan väsynyt henkisesti. Tää johtuu siitä, et Eetu on väsynyt - kaikin tavoin. Eikä vain tää-menee-päikkäreillä-ohi -väsynyt, vaan lähes (tai sittenkin ilman tuota "lähes" sanaa?) kuolemanväsynyt. Ei se jaksa nousta sängystä, ei se jaksa tehdä kotitöitä, ei se jaksa edes istua koneella. Kaikki kaatuu taas mun päälle ja mä en jaksa. Mun on kai taas lähdettävä Eetun mukaan sen avohoidon tapaamiseen ja ilmaistava itseni harvinaisen selvästi: jotain on tehtävä, sillä seuraava askel on se, et flippaan, yliannostan ja olen osastolla ja Eetu yksin ja se ei ole hyvä.

Vuokra ja vesimaksut nousevat vuoden alussa. Vituttaa. Ahdistaa ja oksettaa. Väsyttää. Kaiken lisäks oon lihonut taas. Se vituttaa ja ahdistaa enemmän, saa mut pitämään itseäni entistä oksettavampana. Fyysistä väsymystäkin se saattaa lisätä. Paskat. Kämppä on kohta samassa kunnossa kuin ennenkin ja mä oon epäonnistuja. Joo, tänään ei oo kovin hyvät fiilikset, jeejee.


Yritän jaksaa silti. Yritän, koska huomenna meen äidin mukaan kun se shoppailee. Yritän, koska ens kuussa Turkuun ja Noora; iskä lupas vähän rahaakin.  Yritän, koska joulu. En jaksa yrittää itseni takia, en osaakaan kai, en oo aikoihin osannut tai jaksanut, mutta yritän kuitenkin.

Palelee. Selkä on märkä koska tulin tossa vähän aikaa sitten suihkusta ja yllättäen hiukset olivat märät koska pesin ne. Päätäkin on jotenkin oudosti jomottanut koko päivän. Kaipaan edelleen ja aina vain ystävän liveseuraa. No, kaikkea ei voi saada. Ei edes muutamaa helppoa päivää putkeen. Saatana.

np: Mokoma - Helpompi hengittää

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti