Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Otsikontapainen


Hehkeetä. Ei mulla enää muuta. Söin just päivän ekan (ja vikan) aterian. Nenukkia särkee pikkuisen, muttei mitenkään huomattavasti. Vielä pitäis kaivautua sinne suihkuun - ja itseasiassa en oo vielä vaihtanut niitä rottien vesiäkään :D Laiskimus. Toisaalta väsyttää kyllä himona. Ehdin kyllä suihkuun huomenaamunakin ennen kuin ryntään tapaamaan Milkaa :3

Huomenna pitää muistaa palauttaa myös sossuun lappusia, jos vaikka niihin Eetun lääkkeisiin sais rahaa. Tänään metsästettiin jo puol Lahtea (...) mustetta tulostimeen ja ah ja äh.

Jotenkin tuntuu et kohta täältä korkeelta, tässä vauhdissa, tullaan alas. Kovaa ja vauhdilla, loogisesti. Mut pitääkö siitä huolia? Pitäis, toisaalta, toisaalta ei. Jos murehtii liikaa niin se on ... liikaa. Pitäis löytää se kultainen keskitie mikä on niin vitun vaikeeta epävakaille. Joskus (usein) mietin et millasta on "normaali" elämä. (Joojoo, normaali on suhteellinen käsite mut eikö sairaskin ole?) Oonko koskaan ees kokenut sellaista? Onko esim. tää mun tänhetkinen tila "normaali"? ONKO NORMAALIA? Ei.

Kai pitäis olla tyytyväinen, et lääkkeet toimii jotenkin. Etten oo jatkuvalla syötöllä psykoottinen vaan voin elää suht normaalisti. Ja kuten me lääkärin kanssa tiistaina puhuttiin niin oonhan mä tullut valtavan matkan. Okei, siihen on mennyt viis vuotta, mut kun tila oli mikä oli silloin niin. Täys psykoosi päällä ja jatkuvat kuuloharhat ym. oireet. Nykyään sitten näkyy enemmän tää mielialapuoli ja epävakaus.

Ja sanoihan se lääkäri jotenkin rivien välistä et eihän sitä tiedä "paranenko" mä koskaan. Et selviinkö ikinä ilman lääkkeitä, vaik siihen tietty pyritään. Normaliuteen. (Ja taas tää et onko normaalia.) Sanoi myös sitä et on hienoo tavallaan et oon laskenut tavoitteita. Ei enää yliopistoa, ei välttis ees amista, vaan kuhan saisin joskus ehkä perheen, työkin jo toissijainen haave. Ovat kuulemma sinänsä ihan realistisia haaveita, perhe ja ehkä osa-aikatyö, mutta eihän sitä voi kukaan luvata.

Okei no olihan mulla "muuta". Hups. Näin tässä aina käy. Mutko nautin tästä. Rakastan kirjoittamista!! :( Onko se väärin? TUSKINPA.

Ja jos joku aikoo väittää ettei hyvin pienelläkin kuvanmuokkauksella saa ihmeitä aikaan niin verratkaa mun naamaa videossa ja tässä alla ::D:D::D:D Ei oo tehty kuin sävyjä vähän muokattu; kirkkautta, kontrastia jnejne. JA HETI NÄYTTÄÄ PAREMMALTA. Hehs. Oispa sitä for real photoshopattu, oisin paljon kivempi katella :D Anteeks et tää on näin epäsopivan värinen tohon videoon nähden - tai toisinpäin :D!


PS. On järkkyä et mun blogissa käy päivittäin about 100 kävijää. Whatthe. Kiitos! ♥

np: Studio Killers - Jenny

8 kommenttia :

 1. Oot niin kaunis ja söpö! :3 Ja noi lävärit on tosi kivat, empä oo tollasia muilla ees nähnyt, noi on tosi persoonalliset! Kiva et sulla on hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *blush* onhan näitä muillakin... ei vaan ihan jokaisella :D kiitos!

   Poista
 2. voi miten kaunis kuva sinusta tossa! :o

  VastaaPoista
 3. aaaa ihana video, olet söötti ja hirnahdin ääneenkin pari kertaa sun hassulle ajatuksenjuoksulle

  VastaaPoista