Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

45%

Anteeksi, en nyt hetkeen pysty kirjoittamaan säännöllisesti. Koska olen karussa, poissa kotoa, vierailulla milloin isovanhemmilla milloin porukoilla. Ja mä en vaan osaa kirjoittaa muualla kuin kotona. Joten antakaa anteeksi hiljaisuus. Yritän kuitenkin ees joskus kirjoitella, muuten pää räjähtää. Ja en osaa tosiaan sanoa kauan tätä kestää, vaikea tietää koska Eetu pääsee edes lomille. Ensi tiistaina lääkärintapaaminen osastolla, siis Eetun. Mutkin kutsuttiin siis, ja tavallaan odotan että ne lätkäsee siellä sen oikean diagnoosin vihdoin naamaan? Jotenkin sellainen tunne.

Mulle kuuluu ihan hyvää, stressitaso laskenut ja samoin käynyt ahdistukselle kun Eetu on päässyt turvaan ossalle. Tiedä sit onko tää totta vai valhetta, mut. Onkohan sillä niin väliäkään jos tää ei vie mun voimia? Illalla pelaamaan lautapelejä, kohta ruokaa. Odotan joulua intopiukeena. 9. päivä lähen vihdoin Turkuun, pitäis varata bussiliput. Taidankin tehdä sen nopeesti ennen ruokaa.

Pärjäilkää ihanat ♥

1 kommentti :

  1. Mmitä, ootko tulossa Turkuun? Tervetuloa tänne vaan, koko kaupunki alkaa hiljalleen muistuttaa Silent Hilliä tähän aikaan vuodesta:D

    VastaaPoista