Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 28. joulukuuta 2013

Arvaa päivän sana

Viime yönä nukahdin ahdistukseltani joskus neljän aikaan. Tääkin päivä - jälleen sumussa. Ei ahdistusta täysillä, ei vielä, vain ajoittaisia kohtauksenomaisia häivähdyksiä - kuten nyt juuri. Karkasin eilen porukoille, en muista mitä olen kirjoittanut viimeksi, täytyy tarkistaa. No, en siis ainakaan tästä. En mennyt eilen päivystykseen, en tänäänkään. Tekisi mieli soittaa sinne ja kysyä, onko edes mahdollista että lääkäri / psykiatri voisi määrätä mulle jotain muuta rauhoittavaa, tai antaa mukaan jotain. Mut kuitenkin ovat vain vihaisia mulle siellä. Ääh. Pelottaa.

- -

Otin päivän ekat Opamoxit, kaks, ja nyt pitää se tunti sinnitellä ennen vaikutusta. Pitkälle mä selvisinkin ilman tänään. Vituttaa. Täytyy kattoa mitä teen. Aaaa. Tavallaan tekis mieli mennä sinne päivystykseen, sais hetken ehkä puhuttua ja tolleen, mahdollisesti jotain muuta lääkettäkin. Mut. ://// Pelottaa. No, katsotaan mitä tapahtuu.


Ostin mä kuitenkin kauniin mustan laukun, jota olin katellut, ja Haruki Murakamin 1Q84-trilogian vikan osan. Materialismionnellisuus on parasta, mut ei auta tähän oloon näköjään. Ahdistus on ja pysyy. Ei hyvä, ei kiva, ei bra. ... Nyt mä meen tästä... olemaan ahdistunut. Satan666.

np: - (nothing)

1 kommentti :

  1. Materialismionni on välillä paras onni! Tosiaan päivystyksestä ei vaihdeta respoja, mut ne antaa semmosessa kuoressa kyllä jotakin mukaan kun tarpeeksi valitat. Se oli kai sillon kun nähtiin kun en ollu nukkunu ja menin sit päivystykseen, niin sain tenoxia kun valitin että stilnoctit ei auta. Joskus kun mulla oli vielä opamoxit, niin sain diapamiakin mukaan. Kannattaa mennä jos siltä tuntuu! Terkut muuten täältä ja halit! <3 en ole fb'ssä oikeen jutellut kun oon täällä vaan kännykällä netissä.

    VastaaPoista