Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 19. joulukuuta 2013

Elämä on taidetta, vittu, niinko mäkin

Olo taas tätä samaa paskaa; ahdistusta ja ahdistusta sekä levottomuutta potenssiin ainakin, no, en tiedä. Jalat tärisee ja kädet tärisee ja minä tärisen ja rintaa painaa. Ei tästä mitään tuu. Mut silti oon yllättävän positiivisella mielin, suht sairasta. Yritettiin kattoa Hobitti -trilogian ekaa osaa, joka oli jäänyt kesken jo aikaisemmin, mut en pystynyt nytkään keskittymään kuin reilut puol tuntia. Haluisin pois kotoa, vaikka moikkaamaan äitiä ja iskää ja Joonaa. Mut tuntuu et oon siellä joka vitun päivä ja asd Eetukin tarvis mua. Mut nou hätä, en edelleenkään aio omaishoitajaks, sen takiahan mä haluisin pakoilla.

Huomenna pitäis maksaa laskuja, asd, mut ainakin tilasin tosiaan eilen sitten kaikesta huolimatta sen värinpoistosettisysteemijutun. VITTU. Joo. Siis toi oli vain hallitsematon kiroaminen. Johtuu ahdistuksesta. Pitäis ripustaa koht pyykit ko kone on valmis ja. Jos sitä yrittäis änkeä taas porukoille tai jotain vaikka niitä varmaan vituttaa ko oon siellä aina ja ihanihankohta on joulukin ja sittenkin oon siel ja voihan vittu. Ei mul kai muuta mut siis tää seuraava kuva on taidetta:


PS. Oho, veli ilmottikin että ehkä voitais pelaa Eetu, minä, se ja sen nainen niin Bang!ia ;O Joten mullahan ois jopa syy änkeä porukoille, ja jotain tekemistä. Vitut maailma on mun puolella jeah (kohta tulee tietty viesti et no can do, eli epäilen maailmaa joka tapauksessa tai jotain vittu nyt en vittu tajua vittuakaan vittu mistään enää vittu :3). ... NO NYT SE VIESTI TUL... okei se olikin vain äiti nyt menee idiootiks tämä homma lopetan moi.

np: BANKS - Fall Over

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti