Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 6. joulukuuta 2013

Haluaisin jo nukkumaan

Ilta-ahdistus on täällä taas. Se kourii syvällä rintakehässä, oksetuksen tunne pyörii mahassa ja on vaikea hengittää. Mietin itsemurhaa, aina ja aina vain itsemurhaa. Mulla on enää neljä Opamoxia jäljellä enkä saa niitä kai lisää vaikka pyytäisin, joten en uskalla käyttää niitä vaikka luultavasti pitäisi. Pitää säästää ne Turkua varten, jos jokin menee pieleen ja ahdistun. En halua pilata reissua ahdistuksella.

Oon ollut tänään väsynyt ja ärtyisä. Äksyillyt kaikille, vittuillut ja vihannut. Nukkunut puolet päivästä ja nyt tämä ahdistus. Loputon, määrätön ja jäytävä ahdistus. Tää on se mitä mä en kestä. Tää on se mihin ei oo lääkettä. Tää on se minkä takia mä en haluaisi elää, tätä mä en halua kokea - ikinä enää. Musta tulee aina vaan herkempi tän ahdistuksen suhteen; helpommin ja helpommin ja oon valmis luovuttamaan. Kun mulla on perjantaina 13. päivä seuraavan kerran hoitajakäynti niin on pakko kysyä eikö lääkäriä voisi ylipuhua siihen, että saisin ahdistuslääkettä. Tai jos oon tosi rohkea soitan jo maanantaina. Oishan mulla hyvä "tekosyy" kun lähden Turkuun. Kun en todellakaan halua pyöriä iltoja ahdistuksessa. Pelkään.


np: Alanis Morrisette - Ironic

7 kommenttia :

 1. Kannattaa kysyä! Mä ainakin sain noi Tramalit järjestymään niin, että en saa reseptiä kylläkään, mutta saan hakea tarvittaessa lääkäristä. Toivottavasti saisit kans järjestymään. Vähän typerää musta evätä tällasilta ahdistusmöykyiltä lääkkeet, kun sitten ahdistuu lisää ja tulee vieläkin itsetuhosemmaksi. Ainakin mä. Mutta. Puolet päivästä on nukuttu täälläkin, blaah. Koitahan jaksella maanantaihin asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kyllä hiton ilonen ite, ettei oo tarvinu varmaa yli kuukautee syyä mitää bentsopaska 15mg opamoxia ja sai ne paskat ketipinorit lopettaa kans jotka vaa lihotti. Ei varmaan kannattas turruttaa itteään lääkkeillä, ja sitä just noi lääkärit yrittää ehkä ihmisii saada tajuumaan et et sie millää lääkepökkyräl käsittele niitä vaikeita asioita vaan peität ne sinne alle. Ja sitku lääke lakkaa vaikuttamasta ja tarviit isompia annoksia nii siitä se lisäpaska alkaakin :) eikä se oo fyysisellekkää kunnolle hirveen hyvää vedellä bentsoja jokaseen pieneen/isoon ahistuspuuskaan.

   Poista
 2. I feel you ja btw tykkään sun np -biisistä. Koeta jaksaa, toivon että Turku menee hyvin ♥

  VastaaPoista