Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 23. joulukuuta 2013

Juoltuervedhys


Joo, niin se meni taas tää yö vain ollessa ja hengaillessa. Saatana. Puol kahen jälkeen totesin et fuck theis shit (and the police) ja hyppäsin takas kiertoon, samoilla silmillä. Istuin sit koneella pelaamassa Civilization V:sta ja kuuntelemassa musaa (hävisin muuten koneelle ekan kerran IKINÄ tossa Civissä; vähänkö ottaa päähän, koko yön peli hukkaan, ja vain siks et muutin taktiikkaani normaalista :C).

Just nyt on hyvä olo, mitä niskat dataamisesta kipeet. Puolen tunnin päästä soi Eetulla herätys (vittu mun takia sekin nukkui päin persettä ;____;) ja munkin on kai jossain vaiheessa sitten soiteltava sille hoitajalle noista Opamoxeista, jos sais jonkun lääkärin edes kiinni ettei joulu menis ihan vituiks vaan tän takia. Kun ei voi koskaan tietää, eihän? Ja joo, tietty nyt kun sitten rupean ajattelemaan et pitäis soittaa niin ahdistus iskee. Vittu. No, toisaalta, onpahan helpompi muistaa miltä se tuntuu?

Kelailin et pitäiskö juosta kaupassa, koska ei ole ees leipää kaapissa ja söin yöllä vikat tonnikalatkin :D En oo varmaankaan ikinä käynyt kaupassa aamukasilta? :DD Oishan se kerta se ekakin... Mietin vaan et ehkä meen kuitenkin sit ko Eetu on herännyt ettei se herää kun rymistelen lähtiessäni / havahdu siihen ko ei kuulukaan enää mitään ääniä. Joo, vähän oon liian kiltti, mut ääh, en haluis ite herää niin ni. Eiks se mee et silleen pitää tehdä toisille ko haluis niiden tekevän sulle ja voi kuin lässynlässyn ällösöpön lähimmäisrakasta.

Mut koska en varmaan kauheesti hengaa koneella nyt joulunaikaan (koska mehän siis vietetään koko joulu mun / Eetun porukoilla tjsp ja silleen), tänäänkään illalla esim., tai huomenillalla, niin aion nyt toivottaa oikein makoisat, rauhalliset ja mukaisat joulut itse kullekin ♥ Viettäkää elämänne paras joulu - siis tähän mennessä - eiks? :3 Ääääääh, mulla on nyt joku ihmeellinen tila päällä, älkää välittäkö, mut varmaan haluisitte elämänne parhaan joulun ni kai sitä saa toivoa tältäkin puolelta ruutua? :3 Mä taidan mennä kiskoon päivävaatetta niskaan, oottelen et herran kello hälyyttää ja karkaan kauppaan! Se on adi... hyvät joulut siis! :3

PS. Toi otsikko / aihe / mikä onkaan VAIN SEN TAKIA koska ei yöunta ja mulla on huono huumorintaju tai jotain hihi :3 En ole kännissä.

np: Lauren Aquilina - Fools

3 kommenttia :

  1. Hymyilytti toi "fuck theis shit (and the police)", ihana! :D Hyvää ja ahdistusvapaata joulua sinulle ♥

    VastaaPoista