Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Kädet tärisee

Eilen oli jouluaatto, muistaakseni. Vietimme sen porukoilla, jonne mun isovanhemmatkin tulivat - siis ne ihanat, ei ne kamalat. Mun muistikuvat on hieman heikkoja, mut en mä ollutkaan kovin paljon eilisestä hereillä. Ahdisti, olin levoton ja muutenkin down jne. Nukuin joka välissä, mut ehdin silti päivän aikana käymään hautausmaalla, syömään kolmeen kertaan ja leikkimään tonttua eli jakamaan lahjat. Muuten mä aikalailla oikeasti nukuin. Ei ollut kovinkaan joulumielinen fiilis tai mitään. Ja nyt mun kädet tärisee helvetillisesti. Apua.

Tuli niitä lahjojakin - saatua ja annettua. Vaik tiesin oikeastaan kaikki lahjani niin olihan se. Ihan mukaisaa. Sain yhteensä bootsimalliset nilkkurit ketjuilla, liikaa suklaata, takin, yöhousut (\o/), 70€ ja 6€, jotka voitin neljästä arvasta, kaks leffalippua, Lanan Born to Die: The Paradise Edition - CD:n, Juicy Couturen Viva La Juicy Noir -hajuveden ja kolme kirjaa: Leena Krohnin Hotel Sapiensin, Pasi Ilmari Jääskeläisen Taivaalta pudonneen eläintarhan sekä Sarianna Vaaran Huomenkellotytön + tietty ystäväisiltä saadut lahjat. Ja olihan Eetu ostanut mulle nää nostrilit jo aikaisemmin. Mut ehkä paras lahja kuitenkin tuli veljeltä, joka myöhään eilisiltana kysyi et mikä se peli oli jonka olin maininnut aiemmin, ja PIM, kotona Steamissa odotti Universe Sandbox. Ja paras siksi, koska Otto ei ostele lahjoja kellekään. Ikinä. Koskaan :D ♥

Tänään käytiin Eetun äidin luona, ja selvisin ilman suurempia ahdistuksia. Eetu kävi saunassa, mut mä jäin pelaan Eetun pikkusiskon kanssa laivanupotusta. Huomenna viel se paras puoli sukua kokoontuu mun isovanhemmille syömään. Mut just nyt en pysty ajattelemaan sitä, sillä oikeasti; mun kädet tärisee. Helvetisti. Tän kirjoittaminen on ollut yhtä tuskaa, sillä mä tätätätätättätätätärisen. Ahdistus tekee kai tuloaan. Vittu. Pitäis kai keskittyä tohon Universe Sandboxiin. Tai mennä nukkumaan (oi kyllä). Tai helvetti, taidankin pelaa Simssiä :DDDDD Ja ottaa pari rauhoittavaa, ei tästä tuu muuten mitään.

Pelkään vain niiiiiiiin jääväni taas koukkuun. Mut onko mulla vaihtoehtoja, kun jos jätän ottamatta ajaudun epätoivoisiin tekoihin ja jos otan niin riippuvuus on oven takana? ONKO? En tiedä mitä tehdä, toivottavasti lääkäri ottaa kantaa asiaan heti niin pian kuin palaa takaisin töihin. Toivon todella. Todella. Todella. Koska nyt vain tahtoisin viiltää ja yliannostaa. Mut mä tiedostan, pakko tiedostaa, ei saa tehdä niin, ei enää, ei enää, pakko ottaa vain lääkettä. Miten voi yhden tekstin aikana mieliala laskea näin vauhdilla ja näin paljon? Apua. Mut ei täs kai voi mitään. Ei voi mitään. Ota nyt jo se lääke, Elina.


np: Lana Del Rey - Cola

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti