Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 13. joulukuuta 2013

Kauniiseen, hallittuun hulluuteen

"Kaikesta kauneudesta on puolet itsetuhoa." Aaaa. Tekee mieli viiltää. Hirveästi ja pitkästä, pitkästä (?) aikaa. Mulla ois kaks Opamoxia jäljellä, mutta pelkään mitä tapahtuu kun ne loppuvat? Kun ei ole enää mitään, millä rauhoittaa itseään? Mussa on se paha, kun musta ei näy kovin helposti ulospäin kuinka paha mulla on olla, joten kukaan ei nytkään huomaa ellen sanoisi. Enkä mä osaa sanoa. Ääneen. Ja kun kaikki luulevat et oon jo hyvin päässyt yli tästä. Tärisen vain hieman ja ajatukset juoksevat levottomina; haluan nähdä verta ja rasvakudosta, tahdon. 

Mietin jo eilen mun viiltojen vakavuutta ja mua häiritsee kun kukaan ei oo koskaan puhunut että kuin vakavia ne on. Että millaiseen haavaan pitäis laittaa tikit jne. Mä en tiedä. Mulle haava ei oo tarpeeksi hyvä kovinkaan helposti? En tiedä. Ois pitänyt puhua tästäkin hoitajan kanssa, mut oli muuta. Puhuttiin pakko-oireistani ja uskomuksistani, jotka ovat läsnä ja ajoittain häiritsevätkin. Että mitä näitä nyt on. Numerothan on niitä pahimpia, hyvät (esim. 4, 9, 21, 49 ja 81) ja pahat (esim. 3, 5, 7, 8 ja 13); pitää tehdä asioita tietyn monta kertaa, laskea askelia, vältellä tiettyjä numeroita jne. Muita esimerkkejä: kierrä betoniporsas tietyltä puolelta tai kuolet, älä astu kaivonkansille tai kuolet, älä hengitä muiden ihmisten hajua sisääsi tai kuolet jne.

Tärinä pahenee, se sijaitsee jaloissa, lähinnä oikeassa. En muistanut vieläkään pyytää sitä siirtopaperia, jos maanantaina siirtopalaverissa? Ja jos uskaltaisin ehdottaa että jos kuitenkin saisin yhden paketin Opamoxia tai jotain, mulla kun toi viimeinenkin on kestänyt kaikesta huolimatta varmaan reilun vuoden? Todellakin voisin pyytää jotain muutakin, onko niissä eroja, auttaisko joku muu paremmin sellaiseen paniikinomaiseen pakkoajatusahdistukseen? Kun tietäis. Taidan vetää ne loput kaks Opamoxia ja laskea toivoni siihen että mä saan jotain tilalle. Eihän ne voi vaan jättää mua ilman? Eihän?


np: PMMP - Onni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti