Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 30. joulukuuta 2013

Mä varoitan teitä :)))))))))


Kamala video. Mun naama on kamala, kuulostan kamalalta, ja oon vielä niin tyhmä että julkaisen tän :))))))) Jeeeee :)))))))) Mua hikoiluttaa ja kuumottaa koko ajan, varmasti johtuu siitä etten oo ottanut yhtään Opamoxia tänään → viekkarit, win. Tekee mieli sipsejä, asiaa pahentaa se et niitä on huomista varten keittiössä. Vitun läski :))))))))

Ahdistus on alkanut tässä pikkuhiljaa hiipiä kehoon ja mieleen. Pitäis kai syödä jotain ja mennä nukkumaan, mut eihän se käy jos ja kun on idiootti-Elina :)))))))) Vihaan. En edes tiedä tarkalleen mitä, kunhan vihaan. Kaikkea, ainakin tänään :))))))))) Should I sink or swim, or simply dissappear? Kun tietäis :)))))))))

Kaikennäköiset oireilut tuntuu pahentuvan päivä päivältä. Teen netissä testejä, jotka ohjaavat mua hakeutumaan avun pariin, soittamaan apua, menemään päivystykseen... Mut this is my life :))))))))) Oon tottunut kai tähän, että oon down and depressed, anxious and suicidal, always living on the edge. Lolz. Että näillä eteinpäin, vittu :)))))))))

np: Bring Me the Horizon - Chelsea Smile

7 kommenttia :

 1. Minäkin olen huomenna kotona koneella yksin! :3 tuotaa, jos haluat esim. skypessä kirjoitella, niin mun skype on neo_bahamut__@hotmail.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm, harkitsen tarjoustanne! älä pahastu jos en ilmesty, en skypeile nimittäin oikeestaan ollenkaan :D mut tosiaan, harkitsen :DD:D:D:D:!!

   Poista
  2. Ymmärrän, no pressure :3 ja jos skypeen et eksy, niin mun galtsunicki on nykyään yuki__

   sielläkin luultavasti palloilen huomena

   Poista
 2. Katsoessani tätä, kissani tuli syliini ja sekin katsoi ja kuunteli, olisi kai halunnut lohduttaa sinua.. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana video ;__; ♥ Pärjäile!

  VastaaPoista