Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 31. joulukuuta 2013

Mitä tapahtui vuonna 2013?

TAMMIKUU


Tammikuun ensimmäisinä päivinä tahdon kuolla: oon väsynyt - kaikkeen. Sitkeilin vuoden ekat päivät kunnes tapasin hoitajani, joka laittoi mut tekemään BDI-testin: sain 32 pistettä ja tän seurauksena lääkityksessä tapahtui vaihto Cipralexista Venlafaxineen. Täytin myös 23 vuotta - ihme ja kumma sinänsä. Oli myös rottia, parempia päiviä ja ale-shoppailua vähän. Taisin myös tavata Milkan ensimmäistä kertaa ikinä! Mau!

*tammikuun kuunnelluimmat TOP3:
Pintandwefall, Placebo & Haste the Day

HELMIKUU


Oli hetken parempi fiilis, oli hetken huonompi fiilis - ja tätä aina vain. Oli Annun syntymäpäivä, oli päivä jona Eetusta tuli psykiatrian asiakas. Bloggailen, tuntuu tekstien perusteella menevän keskimääräistä paremmin?

*helmikuun kuunnelluimmat TOP3:
Coheed and Cambria, CMX & Placebo

MAALISKUU


Maaliskuussa kirjoitin, että hoitajani sanoi "Elina nyt vain nauti tästä jaksosta elämässä". Meni suht lujaa, tai no, kai sitä vois sanoa että hyvin. Siksi sitä kai normaalit sanoo :D Sivoska kävi meillä useampaan kertaan(?), olin pitkästä aikaa oikeasti kipeäni ja loppua kohden vauhti kyllä tais hidastua hieman, ja ne tutut ja turvalliset ahdistusmasennukset palasivat jossain muodossa.

*maaliskuun kuunnelluimmat TOP3:
Bastille, Bring Me the Horizon & Redrama

HUHTIKUU


Mm. itkin yksinäisyyttäni, halusin kuolla, viilsin, viilsin kai lisääkin, itkin lisää, aaltoilin, epävakaata, lohdutonta. Hoitaja soitti jossain vaiheessa, ja totes mun äänen kuullessaan et mulla taitaa mennä taas huonosti. Puhetta lähetteestä osastolle, sinne en kuitenkaan päädy.

*huhtikuun kuunnelluimmat TOP3:
Marina & the Diamonds, Bring Me the Horizon & Haloo Helsinki!

TOUKOKUU


Oli hymyjä, oli suruja, Hanski-rotta ja rotanpurema käsi. Ahdistusta, lisää ahdistusta, aina vain ahdistusta. BDI:stä taas vakavan masennuksen pisteitä. Avauduin kahdentoista kappaleen verran syömishäiriöisestä käyttäytymismallistani. Oli lopulta paha olla.

*toukokuun kuunnelluimmat TOP3:
Gossip, Placebo & Shade Empire

KESÄKUU


Varasin ajan tatuoijalle (ajan, jonka peruin). Öitä, jolloin en saanut unta (koska haaveilin kuolemasta). Verta. Viiltoja. Pahoja oloja. Lopulta mietintöjä hoitajan kanssa eläkkeestä. Ja hoitaja jäi lomalle.

*kesäkuun kuunnelluimmat TOP3:
Herra Ylppö & Ihmiset, Skunk Anansie & Gossip

HEINÄKUU


Heinäkuun ensimmäisenä päivänä kirjoitin, että "ahdistus on nykyään ainoa kunnon tunne mitä tunnen". Verikoe, haastattelu dkt:hen. Oli myös näköjään kivoja päiviä ja bändi nimeltään Pää Kii. ENSIMMÄINEN VIDEOPOSTAUS, voi luoja. Yliannostus, tahdoin kuolla, selvisin hengissä. Puhetta osastosta, ehei, en mennyt taaskaan, sen sijaan päiväpolia kehiin.

*heinäkuun kuunnelluimmat TOP3:
Pää Kii, Charli XCX & mind.in.a.box

ELOKUU


Lisää vaikeita öitä (valvon siis). Fyysistä kipua aiheuttavaa ahdistusta, pelkoja, lisää ahdistusta. Hanskin lopetus. Kenkiä, kipeitä asioita, surua, ahdistusta. Simokin jätti meidän laumamme. Lisää surua. Ja ahdistusta.

*elokuun kuunnelluimmat TOP3:
Placebo, Radiohead & Alice in Videoland

SYYSKUU


Aika laimea alku, sitten Toivo saapui luoksemme, hymyilin ainakin silloin? Valvoin, toivoin kuolemaa, pelkäsinkin, dkt alkoi (vai alkoiko se jo elokuussa, nyt en tiedä, enkä jaksa tarkistaa). E ♥E 3v. Laskin montako milligrammaa mitäkin lääkettä mulla on kotona. Seppo kuoli. Lopetin dkt:n.

*syyskuun kuunnelluimmat TOP3:
Enter Shikari, Herra Ylppö & Ihmiset & Avery Watts

LOKAKUU


Käytiin Tampereella Sivoskan luona. Itkin salaa vessassa, mietin helpointa tapaa tappaa itsensä, olin yksinäinen. Hoitajani vaihtui, jouduin jättämään hyvästit tutulle ja turvalliselle. Yritin kadota. Itsemurhahaaveita. Ahdistusta, aina vain. Paljonpuhuttu(?) värssy. Jouduttiin sanomaan hyvästit Tanelille. Eetu lähti osastolle.

*lokakuun kuunnelluimmat TOP3:
Jenni Vartiainen, Before the Dawn & Three Days Grace

MARRASKUU


Eetu palas osastolta aivan liian pian - siis hoidon puolesta. Otin nenään lisää rautaa. Oli aaltoja ja myrskyjä ja Pasin lopetus ja Toivon muutto pois. Ahdisti, välillä vähemmän, usein enemmän. Eetu lähti takaisin osastolle.

*marraskuun kuunnelluimmat TOP3:
Apulanta, Lana Del Rey & Placebo

JOULUKUU


Kävin Turussa Nooran luona, oli kivaa. Eetu palas osastolta liian nopeasti - vaikka ois halunnut olla siellä vielä. Ahdistus paheni. Halusin viiltää, viilsin. Opamoxia oikeaan käyttötarkoitukseensa. Joulu. Puheluita lääkäriä tavoitellen, neuvotteluja lääkityksestä. Pahoja, pahempia, pahimpia(?) oloja. Ja tästä pitäis jatkaa?

*joulukuun kuunnelluimmat TOP3:
Linkin Park, Hollywood Undead & Marina & the Diamonds

vuoden top10 artistit
1. Placebo x457
2. Pää Kii x403
3. Marina & the Diamonds x312
4. Lana Del Rey x293
5. Bring Me the Horizon x258
6. Coheed and Cambria x246
7. Linkin Park x228
8. Gossip x223
9. Haloo Helsinki! x215
10. Stam1na x197

( *musiikkitilastotiedot lisätty jälkikäteen 2016 omaksi iloksi )

np: Hollywood Undead - Bullet

2 kommenttia :

  1. Voi Elina ♥ En ehkä ymmärrä paljon (ja siksi kommentoin niin vähän), mutta välitän ja oon kiinnostunut. Jatkathan kirjoittelua, jatkathan muutenkin. Oot niin ihana, enkä tiedä tai tunne ketään joka ois edes kaukaisesti sun kaltainen herttainen otus :3 ♥ Hyvää, ja parempaa vuotta 2014 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, melkeen iskee kyyneleet silmiin, oot liian kiltti ;_______; ♥ Sullekin oikein mahtavaa uutta vuotta 2014 ♥

      Poista