Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 16. joulukuuta 2013

!! Satan(en) !!


Apua, joskus oon haaveillut salaa siitä, et pääsisin "sataskerhoon", mukaan bloggareihin, joilla on se sata ja yli lukijaa. Onhan se jonkinlainen merkkipaalu? Ja nyt se tapahtui! Satanen tuli täyteen ja oih, tuntuupa hassulta :D Että mun blogi kiinnostaa (?) noin montaa ihmistä, ois hauska tietää vielä monta anonyymia siellä piilotteleekaan? Ja mähän vain jauhan paskaa... :D:D::D:D Joten kiitän ja kumarran; vaikka tää on kulutettu klisee niin lukijathan tekee tästä tekemisen arvoista :3

Mutta muuta? Heräsin tänään noin 9:15 tajuten, etten ollut illalla laittanut ollenkaan herätystä soimaan koska olin niin väsynyt (en saanut unta koko la-su yönä, ja nukuin sunnuntaina vain pari tuntia päivällä), ja että mulla oli se 15 minuuttia aikaa lähtöön. Olin onneks mennyt porukoille säästämään bussirahaa ja kävelin siirtokeskusteluun, mut sain vain muutaman minuutin anteeksi aikataululta, sillä tajusin ulos katsoessani et maailma oli pelkkää jäätä. Ehdin kuitenkin, liukastellen, ajoissa perille. Olin väsynyt, vittuuntunut ja ahdistunut. 

Keskustelussa oli läsnä nykyisen hoitajani lisäksi kaksi uutta, joiden luona alan käymään tammikuun puolessa välissä. Siihen asti, eli pari kertaa, käyn vielä tällä nykyisellä hoitajallani. Keskustelu oli... mitäänsanomaton? Mitään ei tapahtunut. Vastailin pariin ihan peruskysymykseen, mutta ei tarvinut alkaa selitellä mitään vaikeita (vielä...). Olivat huolissaan, miten saavat järjestettyä mulle aikoja kun normaalisti oon käynyt oikeastaan aina kerran viikkoon ja se on ollut se mun kantava voima, tieto keskustelusta suht lähiaikoina aina. Yleensä jos ollaan harvennettu kahteen kertaan viikossa mun vointi on lähes aina huonontunut. Mut joo. Sellanen keskustelu, ei ihmeitä. Nykyinen hoitajani käski soittaa itse lääkärille ja kysyä niistä rauhoittavista. Kuumottaa, mut kai mä huomenna soitan...

Sit palasin bussilla porukoille, koska en halunnut liukastella enää yhtään ylimääräistä metriä. Takaisin sänkyyn ja heräsin puoli kahdelta kun äiti ilmoitti palaavansa töistä. Keittelin sille kahvit, ja lopulta päädyttiin laulamaan joululauluja :D Oli mukaisaa, äidin kanssa on hauska laulaa, ja muutenkin. Viideksi äiti heitti mut kaupunkiin ja näin Milkan, jolle annoin sen joululahjan kauniisti paketoituna (gotta love Ibumax-paketti :3 ♥), ja joka lupas auttaa mua vaalentamaan´mun hiukset!! Jännittää niin perkeleesti toi vaalennus, entä jos näytänkin tomaatilta valkoisilla hiuksilla? :| Mut oli kiva nähdä, löydettiin kaikkea kivaa mitä ois PAKKO ostaa... :D:D::D Ne olkapoletit... ;_____; Gotta have!

Sit palailin kotiin, jossa odotti joulukortti Iidalta ja joululahja Emiltä, oivoi, se on ihana! ♥ Ja, no, niin, sen jälkeen oon vaan hengannu, käyny suihkussa ja... nothing interesting has happened plaah. Tekis mieli tilaa tuo vaalennussysteemi jo nyt, mutta kun en tiedä rahoista... Ja aaaa tahdon jo joulun en malta odottaa sitäkään! Huomaako edes että oon malttamaton tännekaikkihetinyt -tyyppi? Njoo. Loppuun suuri kysymys:

HALUATTEKO TE TÄMÄN SUUREN 
MERKKIPAALUN KUNNIAKSI JOTAIN 
ERIKOISTA TÄÄLLÄ BLOGIN PUOLELLA?
Jotain pientä voisin ehkä järjestää, ainoa rajoitus et päivääni en ala kuvaamaan,
siinä oon huono kun vihaan muutenkin videonmuokkausta yms. Mutta siis. Ehdottakaa!

np: Mana Mana - Totuus palaa

9 kommenttia :

 1. Tee sun lemppariblogeist postausss! Tarviin uutta lukemist :3:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voihan ko en mä osaa valita! niitä tulis joku 3529085320254 ko en vaan pysty :((((((((((

   Poista
 2. Wii mä olin sun sadas lukija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo huomasin hehehihi, extrakiitokset :D:D:D!!

   Poista
 3. Hirrrrrmuisesti onnea, tervetuloa "satasen kerhoon". :D

  VastaaPoista