Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 25. tammikuuta 2014

And the questions you've asked needed to be answered


Millaisista ihmisistä pidät? Täytyykö olla "hullu"?
Ei, ei todellakaan tarvi olla hullu! Pidän aika monenlaisista ihmisistä. Huumorintajuisista, iloisista, surullisista, sellaisista jotka ovat kokeneet kovia, aidoista, ystävällisistä, omanlaisistaan, hauskoista, hieman kieroutuneista, ei liian tiukkapipoisista... Sellaisista ihanista jotka aiheuttaa mussa awwww-efektin jollain mystisellä tavalla!

Paskin lääke mitä oot syöny?
Kaikki menneet melkeen, koska paskojahan ne on olleet kun eivät ole enää käytössä? :D Mirtatsapiini oli helvetillinen yhden yön -juttu, kouristelin kuin hullu (hehs). Zeldox pahensi katatonisia jumioloja. Seroquel Prolong, joka on edelleen osittain käytössä, lihotti saatanallisesti. Zyprexa oli myös aika shittiä.

Paras lääke mitä oot syöny?
Varmaan eniten oon tyytyväinen Abilifyyn. Se pitää harhat poissa, enää jäljellä ne "pakolliset" pienet kesto-oireet: ripaus paranoiaa ja toinen yleistä hulluutta :D:DD::D

Milloin aloit viiltelemään?
17-vuotiaana vuoden 2007 syksyllä.

Onko sulla yhtään värikkäitä vaatteita?
No on! Milkahan se aina taitaa muistuttaa kun oon niin "ihanan värikäs" haha! :D Kyllä, sanotaanko että mulla on nykyään enemmän värikkäitä vaatteita kuin mustaa. Tai no, okei, ainakin melkein yhtä paljon :D

Haluatko edes parantua?
Tää on paha kysymys. Päivinä, joina ei tunnu sairaalta sitä ei edes ajattele, ja oikein huonoina päivinä sitä tahtoo vain pois pahasta olosta. Olen tottunut ajattelemaan, että kuolema on ainoa pakovaihtoehto mulle, mutta ei sitä tiedä jos jonain päivänä onnistun kääntämään sen niin että ajattelen huonoina päivänä että "tästä mä haluan parantua"?

Ootko enemmän masis vai skitso?
Nykyään ahdistunut ja masentunut (ja lievästi pakko-oireinen dissosioija?). Skitsofrenian oireet pysyvät hyvin hallinnassa lääkityksellä.

Ootko polttanu tupakkaa?
Never ever. En ole.

Kokeillut huuuuumeita?
Huuuuuuu en ole.


Suosikkinimet tytölle?
Äöäöäöä. Kaikki mistä Eetu ei tykkää :D Sanon tähän nyt sen minkä toivon (tällä hetkellä...) mun mahdollisesta tytöstä tulevan, eli Veera Valpuri. En osaa varsinaisesti suosikkinimiä sanoa.

Rumin nimi kenel vaa?
MAILA!

Parhaat ystäväsi ovat?
Noora. 20 vuotta sairasta sekoilua eri asteilla. En mä siitä taida (haluta) päästä irti.

Mikset tee ask.fm-tunnusta? (Vink vink!)
Vink vink vaan, en tiedä. Ei ole käynyt mielessä. Tää on kivempää näin :D:D::DD:D Ja siellä saa kuulemma shaissea niskaan :(

Koetko olevasi yhteiskunnan roskaa?
Ajoittain. Useammin kuitenkin tuntuu että yhteiskunta on roskaa. <:)

Minkä diagnoosin tipauttaisit pois jos yhen vaan sais lähtee veks?
No itseasiassa asiahan taitaa olla näin että mulla on tasan yksi virallinen diagnoosi elikkäs juu tuota erilaistumaton skitsofrenia :D:D:D:D Voisin läpällä kyllä muistaa kysyä psykoosityöryhmän puolella et millä diagnoosilla/diagnooseilla mut sinne lähetettiin...

Seksikästä sun mielestä?
En tiedä en tunne sanaa "seksikäs" :(

Syötkö e-pillerei?
Syön, merkki on Yasmin 3mg koska en voi syödä muuta koska lääkitykseni just nyt alkoi muuten pelottaa koska lääkitystä on nostettu enkä tiedä vaikuttaako se tähän voihan saatana menenkin tästä varaamaan gyneajan (siis for real, oikeesti).

Haluutko lapsia?
Haluan, mielellään kaks tai max. kolme. Kaks ois aika kiva. Ehkä kolme. Kaks.

Oletko jo suunnitellut marsutuksille nimiä vai onko niillä ne jo valmiiksi?
Onhan niillä varmasti siis kasvatusnimet tai ne mitkä kasvattaja antaa. Mutta Ilona ja Tytti:3

Tykkäätkö katsoa lastenohjelmia? Jos tykkäät niin mitä!
En, hyi. Kauheeta kuraa :D:D:D:D:D:D


Kerro jokin omituinen tapasi, jolle et löydä minkäänlaista järkevää selitystä!
Se, että mä heilutan käsiä urpona kun oon innostunut? :D:D:D:D:D:D

Mikä on mun yllärilahja! Mrrr!
MILKA YOU'VE GOTTA WAIT UNTIL WEDNESDAY! >8DDDDD

Millaselt sun sielunmaisemas näyttää?
Mustavalkoiselta. Toisaalta se on sellanen ilojen, ystävien ja rakkauden valoittama maailma, mut toisaalta taas täynnä pelkoa, ahdistusta, pimeää ja epätietoisuutta. En osaa kuvata kunnolla :(

Parhaat seuraamasi mielenterveysongelmia käsittelevät blogit?
Sry, mutta en rupea laittamaan ketään tai mitään mihinkään "parhaat blogit kategoriassa x" listaan, oon tän päättänyt jo aikoja sitten. Koska en yksinkertaisesti osaa tai voi laittaa muiden omia luovia tuotoksia arvo- tai muuhunkaan järjestykseen.

Mikä on sun lempi asukokonaisuus (omista vaatteistasi?)
Vaihtelee, mut tykkään kovin mun vihreänmustasta nahkaniittiolkapää -neuleesta, mun mustasta tekonahkalärpäkehameesta, mustista sukkahousuista, sit musta paita tietty. Maiharit viel jalkaan, ja joku pitkäketjuinen kullanvärinen koru. 

Mikä on ensimmäinen kirja jonka muistat lukeneesi?
MÄ MUISTAN SEN! Se on varmaan myös eka kirja, jonka oon lainannu kirjastosta! En osannut edes lukea kunnolla vielä, ja muistan kun mua vitutti kun äiti teki ruokaa eikä malttanut koko ajan auttaa mua. Mutta mä luin sen, luin sen perkeleen kirjan jonka nimeä en saa mieleeni millään! Mä muistan hämärästi jopa sen kannen, ja sen että se oli tavutettu, mutta ei muuten muistikuvaa kirjan nimestä enkä nyt jaksa alkaa kaivella :((

Kirjoitatko paperipäiväkirjaa?
En. Enää. Oon liian laiska siihen lolz.

Omistatko muumimukeja?
Omistan, valitettavasti :(( En pidä muumeista. En sitten yhtään.

Mikä on parasta keväässä/kesässä/syksyssä/talvessa? Mikä huonointa?
KEVÄT: aurinko lämmittää, tuoksuu keväälle (ei siis se paskanhaju), jotenkin tulee sellanen kevyt olo / jostain syystä kevät on mulle aina vaikeampaa(?) aikaa
KESÄ: kesäillat, isovanhempien mökki, helpompi pukeutua / ei voi pukeutua neuleisiin ilman että kuolee, hikoilu (hyi), ötökät
SYKSY: kaunista, sade, "syksyfiilis" (en osaa selittää) / haisee mädille sienille :(, loskapaska-aika
TALVI: joulu ja sen odottaminen, lumi, kauniit pakkaspäivät / rumat, harmaat päivät jolloin lämpötila näyttää plussaa, vaikea pukeutua

Tykkäätkö kaktuksista?
:D:D:D:D:D::DD Joo. Vähän.

Miltä kuuloharhat tuntuu?
Tuntuu? Täähän on hyvin yksilöllinen asia. Mä voisin vaikka ottaa pienen videonpätkän tähän? Jos sallinette :D:D:D::DD (Anteeks ko sekoilen :(((((((( ahahahahhahhaha)


Miten otit sen tiedon vastaan kun sait kuulla että sulla on skitsofrenia?
No tuota. Kuulostanko hullulta jos sanon että nauroin? :D Koska se on totta. Ja koska tiedän et tähän on jatkokysymys "miksi nauroit?" (koska se lääkärikin kysyi niin), niin vastaan siihenkin: koska olin helpottunut kun mun oma, päässä ajattelemani diagnoosi sai vahvistuksen. Mulle tää oli siis ennen kaikkea helpotus, vihdoin joku nimi kaikelle sille mitä tapahtuu.

Entä sun vanhemmat ja muu perhe?
Vanhemmat otti sen aika raskaasti, oletettavasti. Lisäks koska niiden tiedot skitsofreniasta oli aika rajalliset ne pelkäs aika tavalla että oon heti kättelyssä "menetetty tapaus". Veli... No, se otti sen omalla tavallaan. Hiljaa ja rauhallisesti.

Mihin matkustaisit jos saisit mennä ihan minne vaan kahdeksi viikoksi ja kaikki asiat hoidettaisiin puolestasi (raha yms.)?
Islantiin, koska mun perse ei kestäis lentoa Uuteen-Seelantiin :D:D:D

Jos sulla ei olisi diagnoosia/diagnooseja eli olisit "terve" niin miltä sun elämä näyttäisi?
Jaa-a. Vaikea kysymys. On tässä nyt kuitenkin koko aikuisikä ja suuri osa nuoruuttakin eletty sairaana. En ainakaan ois tässä. Mä en haluu miettiä asiaa että mitä jos. Koska jossittelu ei oo koskaan auttanu ketään (paljoa :D). Elämä menee niinko menee, ei sille voi mitään.

Oliko sulla lapsena unelma ammattia?
Oli! Ja se kesti mun unelma-ammattina pitkään, aina lukioon asti. Ja DINDINDINDINDII! se on luokanopettaja.


Kuvat vai kirjoittaminen?
Ehdottomasti kirjoittaminen! Rakastan sitä yli kaiken ja ah, mikään ei helpota kuin se kun saa purettua kaiken tekstinä ulos!

Lempi väri?
Musta, mustempi, mustin!

Lempi artisti?
Aaaaaa. Last.fm:stä voi stalkata mitä kuuntelen. :3

Ja miten voit olla niin kiva ja ihana? :3 <3
Hei ihana, ei saa miellistellä ;D :D::D:D:D En tajua teitä ihmisiä vieläkään että mistä kohtaa oon muka söpö ja kiva ja ihana kun en itse näe kun höpsön, joka ennemmin tai myöhemmin aina vajoaa pohjalle.

Olet haaveillut väkivaltaisesta ihmissuhteesta ja tunnut pitävän vähän rajummasta menosta, onko teillä Eetun kanssa jotain sellaisia seksijuttuja?
:D:D::D:D:D:D:D KUOLIN. Sanoisinko nyt että kaikkea saa tietty kokeilla :3

np: Kerli - Bulletproof

4 kommenttia :

  1. Mäkään en tykkää muumeista! Jee kerrankin joku muukin samaa mieltä :D

    VastaaPoista
  2. Lueskelin noita alkupään kysymyksiä ja vastauksia, että millaiaista ihmisistä pidät :)
    Täältä löytyy kovia kokenut, aito ja vähän seko ämmä :D

    VastaaPoista