Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 21. tammikuuta 2014

Eka kuva näköjään tärähti + ASK!!
Joo. Niin siinä kävi, että tänään tipahti mun Raven Ranchin paketti postiluukusta (ja jotain pientä kivaa Milkalle kiitokseksi vaivalloisesta hiusoperaatiosta ja kaikesta hähähähähää). Eka kuva tosiaan tärähti, mutten huomannut sitä ottaessani vaan innolla availin jo paketin ja enhän mä sitä rupea uudestaan paketoimaan satan666. Harkinnassa on vaihtaa tohon pitempi ketju/nauha, koska toi on niin vammainen pituus nyt t. mun tissit.

Muuten? No, ei jaksettu Eetun kanssa nousta tänään uudesta sängystä joten toimintakeskuksen ryhmät jäi väliin. Nukuttiin siis (liian) myöhään (ja silti väsytti) ja sen jälkeen yritin pelailla Simssiä, mut koska se vammasi alkoi ottaa päähän ja siirryin internettiin. Sähköpostissa oli kiva yllätys (tässä vaiheessa taikausko ja pelot hakkaa päälle että älä kerro älä kerro koska se tietää huonoa onnea mut haistatan paskat niille tällä kertaa!), nimittäin meille tulee luultavasti jossain vaiheessa vieraileviksi tähdiksi pari marsua. Kaikki rottaharrastajat varmaan vetää mut hirteen, mutta ollaan molemmat lopen kyllästyneitä (jo näinkin nopeasti) siihen että rotat syntyy ja kuolee samantien about ja halutaan (toivottavasti) pidempi-ikäinen lemmikki - tai siis kaksi. Joten nää pari marsua tulevat tuosta läheltä kasvattajalta testaukseen, sillä halutaan olla varmoja ettei Eetu saa allergiaoireita niistä (tai lähinnä heinästä yms.).

Oon niin innoissani, sillä mun silmään ainakin nuokin löllykät on suloisia :3 Lisäks sain hyvät suositukset kaverilta niiden ottamiseen, ja Eetukin innostui ihan yllättävän paljon (se kaiveli yhtenä päivänä ihan itsekseen ja vapaaehtoisesti ja yksinään ja vaikka mitä niin tietoa ja videoita marsuista ja kiljui söpösti kun ne tekivät jotain hauskaa/söpöä videolla :D:D::D::D ♥). Nyt vaan jännittää että miten tää onnistuu... Tuleeko Eetulle minkälaista allergiaa (kyllähän se vähän rotillekin on, mut silleen et sen kanssa voi elää), onnistunko mä tappamaan ne vierailevat marsutähdet (...no en? :D:D::D:D) ja saadaanko mistä taikakolmioita. ETTÄ MUUTEN BTW: taikakuutiot tulis tarpeeseen, jos tunnet jonkun joka myy niitä / itselläsi on niitä, ja haluat auttaa niin kommenttia vaan! Ostamme mielellämme, kiitos! :3

Loppusanat? En tiedä, oon ihan marsuna tääl. Jos meille tulee marsuja niin se tietää et olohuoneen järjestystä pitää muuttaa, ajattelin tässä et vois vähän suunnitella. Pitää myös hommata häkki, (ne taikakuutiot!), vahakangasta, vanhoja pyyhkeitä, ruokaa... Mörtti-Röpöä meil onneks on joku viiskyt litraa jälellä. Ehkä sit ko varmistuu toi Eetun allergiasysteemi suuntaan tai toiseen niin voi ruveta taas miettimään jos myis rottien häkit pois. Ehkä. Anteeks tää hehkutus, mutta... :D:D::DD LOPPUUN KUITENKIN VIELÄ PIENI PYYNTÖ:


ELI KYSYKÄÄ NIITÄ KYSYMYKSIÄ, KIITOS!
Vastailen sitten kun on sopivasti kysymyksiä ilmestynyt :3

np: Maya Jane Coles - 

7 kommenttia :

 1. Millaisista ihmisistä pidät? Täytyykö olla "hullu"?
  Paskin lääke mitä oot syöny?
  Paras lääke mitä oot syöny?
  Milloin aloit viiltelemää?
  Onko sulla yhtään värikkäitä vaatteita?
  Haluatko edes parantua?
  Ootko enemmän masis vai skitso?
  Ootko polttanu tupakkaa?
  Kokeillut huuuuumeita?
  Suosikkinimet tytölle?
  Rumin nimi kenel vaa?
  Parhaat ystäväsi ovat?
  Mikset tee ask.fm-tunnusta? (Vink vink!)
  Koetko olevasi yhteiskunnan roskaa?
  Minkä diagnoosin tipauttaisit pois jos yhen vaan sais lähtee veks?
  Seksikästä sun mielestä?
  Syötkö e-pillerei?
  Haluutko lapsia?


  ......joo ehG riittää (:

  VastaaPoista
 2. Oletko jo suunnitellut marsutuksille nimiä vai onko niillä ne jo valmiiksi?
  Tykkäätkö katsoa lastenohjelmia? Jos tykkäät niin mitä!
  Kerro jokin omituinen tapasi, jolle et löydä minkäänlaista järkevää selitystä!

  Ps. Mikä on mun yllärilahja! Mrrr!

  VastaaPoista
 3. millaselt sun sielunmaisemas näyttää?

  VastaaPoista
 4. parhaat seuraamasi mielenterveysongelmia käsittelevät blogit? siis sellaiset joissa joku sairastunut kirjottaa elämästään yleensä. etsin sellaisia lisää saadakseni vertaistukea, on noi ystävät vähän harvassa

  VastaaPoista
 5. mikä on sun lempi asukokonaisuus (omista vaatteistasi?)
  mikä on ensimmäinen kirja jonka muistat lukeneesi?
  kirjoitatko paperipäiväkirjaa?
  omistatko muumimukeja?
  mikä on parasta keväässä/kesässä/syksyssä/talvessa? mikä huonointa?
  tykkäätkö kaktuksista?
  miltä kuuloharhat tuntuu?
  miten otit sen tiedon vastaan kun sait kuulla että sulla on skitsofrenia?
  entä sun vanhemmat ja muu perhe?
  mihin matkustaisit jos saisit mennä ihan minne vaan kahdeksi viikoksi ja kaikki asiat hoidettaisiin puolestasi (raha yms.)?

  VastaaPoista
 6. Jos sulla ei olisi diagnoosia/diagnooseja eli olisit "terve" niin miltä sun elämä näyttäisi?
  Oliko sulla lapsena unelma ammattia?
  Kuvat vai kirjoittaminen?
  Lempi väri?
  Lempi artisti?
  Ja miten voit olla niin kiva ja ihana? :3 <3

  VastaaPoista
 7. Olet haaveillut väkivaltaisesta ihmissuhteesta ja tunnut pitävän vähän rajummasta menosta, onko teillä Eetun kanssa jotain sellaisia seksijuttuja? (sori jos liian henkilökohtaista :D)

  VastaaPoista