Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 14. tammikuuta 2014

En pessyt mun silmälaseja vielä tänäänkäänMua vituttaa suunnattomasti koska en oo saanut tota aghouaglk banneria kohdalleen tai näyttämään fiksulta. Oon yrittäny mielestäni vaikka mitä. Mut. Oon tyhmä, joten... Turha odottaa liikoja. Eetu ei oo saapunut vieläkään kotiin. Jätkät on pelaamassa Flames of Waria. Munkin piti mennä, mut sit sain ilmoituksen et mun kirjat on saapuneet ja halusin hakea ne ja ja ja ja. Keksinhän mä fiksuuksia, esim. se viiltely ja oon kohta ahminut ton riisikakkupaketinkin että että. Hienoa minä, hienoa.

Varpaita palelee. Vähän jännittää mitä Eetu sanoo mulle ko se tulee, vai jaksaako se sanoa mitään. Tuntuu kauhea yksinäiseltä ja turhalta, vaikka tiedän että mulla on perhe ja ystäviä, jotka välittää. Silti jotenkin. Ei tunnu siltä. On vähän vaarallinen olo, haluaisin että Eetu tulis jo himaan. Impulssit hakkaa päässä ja. Niin. En haluaisi tehdä mitään. Pahaa. En halua sairaalaan, haluan selvitä perjantaihin ja tavata lääkärin ja miettiä asioita sen kanssa.

Ei mulla mitään asiaa ole. Ollut. Ole. Kunhan vain kulutan aikaani ja puhun paskaa. As usual. Masentaa. Vittu. Yritän pysyy järjissäni, ei se ois Eetullekaan kiva ylläri löytää mua täältä sekasin olevana. Jos ottais sen sopivan, sallitun määrän Opamoxia (= 2), jos se rauhottais ajatuksia. Ainahan voi kokeilla. Joo.

np: Wolfheart - Routa pt. 2

12 kommenttia :

 1. Kovin on sievä letti! Sopii mainiosti ja tekee sinut söpöisämmäksi ^^

  VastaaPoista
 2. Oot hurjan levoton, mutta söpö! :3

  VastaaPoista
 3. Näin sut kerran ja jäin tuijjottamaan sua tyhmänä . olisin halunnu sanoo jotai, halusin pitkää sen jälkeenkin mutta enhän mä mitään sanomisen arvosta saanut aikaiseksi (haha ihan kun muka nytkään saisin) anyway oot niin sulonen ja pystyn samaistumaan suhun todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooiiiiii, apua, joku on nähnyt mut :DD:D::D oonkin odottanut koittaako tää päivä koskaan haha! ens kerralla vaan tuut tökkäämään ja sanot jotain tyhmää, niin mäkin luultavasti sanon XD :3 ♥

   Poista
 4. Mua kummastuttaa suuresti toi opamoxin määrääminen jos se ei tahdo auttaa (ollut muitakin jotka sanovat).Kai se on sitte "turvallinen apu"

  Itellä työnnettiin heti aluksi bamia ja sen jälkeen vaihdettiin ketipinoriin kohtuu suurella annostuksella,vaikka oma ahdistus ei ole läheskään tota luokkaa tai jatkuvaa. Ketipinor on mulla ainakin auttanut,mutta se toisaalta saa tosi monen ihan kuutamolle.

  Älä pieni tee mitään harkitsematonta,oot niin ihana<3 Tai jos mieli tekee tehdä jotain tyhmää,älä tee mitään peruuttamatonta.Oot liian arvokas siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ketipinor mulla... no, se ei toiminut. opamox on tähän mennessä kokeilluista ainoa, mistä on ollut tarvittavana apua. onhan mulla ahdistukseen tuo anksilonkin, siitäkin joku apu, mutta mikään ei oo vielä vienyt ahdistusta kokonaan pois.

   ääää kiitos ;______; ♥

   Poista
 5. ihana banneri ja ihana sinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha banneri on vielä tällä hetkellä päin persettä :D mutta kiitoksia silti ♥

   Poista
 6. olen niin ihastunut ulosantiisi että hymyilen aina videoillesi kuin vähäjärkinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua ;_______; :D:D::DD:D ehkä tuo että hymyilet vähäjärkisesti johtuu siitä että mä tartutan oman vähäjärkisyyteni suhun? :D ♥

   Poista