Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Freak gasoline fight accident


Tilanne on muuttunut radikaalisti. AHAHHAHHAAHA. Nimittäin sen sängyn osalta. Mulle ilmoitettiin tänään, et meille on ostettu ihan oikeasti uusi sänky. Ei mitään kirpparisänkyä. Vaan että tänään on käyty maksamassa uudesta jenkkisängystä rahat ja huomenna se ilmestyy meille. Se on musta. Voi jeesus.

Käsi kutisee edelleen ja musta tuntuu et mul on kuumetta, päätäkin särkee. Huomen on pakko muistaa soittaa Terveysneuvon kautta se aika sille haavahoitsulle, kun en mä löydä sitä kuumemittaria mistään ja noi näyttää aika tulehtuneilta. En oo muistanu syödä antibiootteja aka oon syöny niitä miten sattuu ja tosiaan liian pitkillä väleillä. Että silleen, jeboujees, hienoa. Vois nyt muistaessaan kiskoa sellasen, hyi.

Ei oo ollu oloja. Vielä. Ihme kyllä. Tosin pelleilin ton kameran ja naamani kanssa aika pitkään ja viihdytin itseäni niin, ei oo päässyt ahdistus tai itsetuho painamaan päälle. Saa taas nähdä miten tässä lopulta käy. Eilen sain kuitenkin unta, sentään, mut kello tais olla... lähempänä kolmea? Vai kahta. En minä tiedä enää.

Okei nyt pesen ehkä tän meikin (iih) pois ja syön munariisipasteijaa nomnom. Ja ehkä rahkaa, jos jää nälkä, nomnom. Jännittää huominen, oikeestaan ihan perkeleesti, monestakin syystä. Mut kai mä selviin. Ehkä. Toivottavasti (?) suunta ei oo osasto, vaan pääsen ens yön jälkeen uuteen sänkyyn - enkä siis uuteen sairaalasänkyyn. Asd. Joo. Mut nyt jos ne meikintapaiset. P-o-i-e-s. Moi.

np: It Dies Today - A Constant Reminder

2 kommenttia :