Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 20. tammikuuta 2014

Hauska täti on hauska

Sain tänään taas hauskaa palvelua Terveysneuvossa. Päivystyksen lääkäri todellakin sanoi mulle, että pitää varata ensi viikon alkuun aika haavahoitajalle omalle terveysasemalle. Niinpä soitin tänään Terveysneuvoon ajan perässä. Kun kerroin asiani (kävin perjantaina päivystyksessä, tarvisin nyt sieltä saamani ohjeen mukaan ajan haavahoitajalle), ongelmat alkoivat. Ei kuulemma löytynyt minkäänlaisia tekstejä, että olisin päivystyksessä käynyt, joten mua ei tahdottu uskoa alkuunsakaan. Sitten alkoi pommitus siitä, että miksi oikein tarvisin aikaa, millainen ongelma mulla muka on? 

Tässä kohtaa multa meinas loppua jo ymmärrys: eikö haavahoitajalle mennä yleensä sen takia että jonkinlainen haava kaipaa hoitoa? Kerroin sitten tyynesti, että mulla on haavoja kädessä, jostako nainen sekosi: "siis mitä, millaisia haavoja, mistä sä oot ne saanut?" Seuraava "virheeni" oli kertoa totuus. Puhelimen toisessa päässä väitettiin kivenkovaan etten siinä tapauksessa tarvi laisinkaan apua viiltohaavoihin vaan aika pitäisi varata psykiatriselle sairaanhoitajalle.

Meinasin revetä. Että mitäköhän vittua. Sanoin rauhallisesti, että mulla on kyllä hoitokontakti, mikä sai naisen kihisemään raivosta (siltä se ainakin kuulosti). "Minkä ihmeen takia sun pitää päästä haavahoitajalle, onko sulla joku ongelma niiden kanssa?" Kun kerroin tulehduksesta, mulle sanottiin että ei se kuulu heille, varsinkaan jos mulla on jo antibioottikuuri. Sitten mulle väitettiin edelleen, ettei mitään tietoja mun päivystyskäynnistä ja tästä käskystä hankkia aika näkynyt. Väitin vastaan kunnes lopulta tää nainen suostui antamaan mulle ajan - siis ajan ihan tavalliselle sairaanhoitajalle. En nyt tiedä saanko seuraavaks huudot kun meen sen vastaanotolle vaikka mun ei periaatteessa pitäisi. Okei, haavahoitajalle ei kuulemma ollut edes aikoja tällä viikolla, mutta. Jotenkin kyllä jäi paska maku taas :3 Thanks, ihana nainen, you shaved my day.


Mut joo, muuta. Kävin mä tapaamassa myös mun uusia hoitajia. Käytiin läpi mun elämäntarinaa; lapsuus, ala-asteikä, yläaste, lukio. Sanoivat näin mun sanoin että paljon paskaa ehtinyt yhdelle ihmiselle tapahtua. Tai ei välttämättä niinkään suoraan mulle, mut ainakin välillisesti. Enkä ees menny yksityiskohtiin lol. Kerroin kiusaamisesta, isän firman konkurssista, vanhempien keskinäisistä ongelmista, äidin (keski?)vaikeasta masennuksesta, siitä kun vanhemmat laittoivat eropaperit vetämään ja lopulta palasivat yhtään, ystävistä ja niiden menetyksestä... Elämästäni. Sain kuulla et oon kantanut näidenkin hoitajien mielestä ihan liian suurta taakkaa lapsena. No, niinhän mä vittu oonkin. Saatana. :D

Iltapäivästä sit takas kotiin. Mamma tuli mukaan ja alkoi siivoilla heti. Myöhemmin iskä, Otto ja ukki toi meidän uuden sänkysen, purrnau, se on musta, musta, musta, sanoinko jo, kerroinko jo että se on musta? Kohta voisin lähteä sinne makoilemaan, lukemaan kirjaa (himottais kaikista kesken olevista kirjoista huolimatta aloittaa M. T. Andersonin Feed, joka jäi käteen tuossa noin... ♥) ja sit nukahtamaan. Eetu on viel pelailemas kavereil Flames of Waria. Okei vois kyllä syödä eka pari sämpylää vielä kun mamma oli niitäkin leiponut ;O Tänään oli loppujen lopuks ihan ok päivä, jos en ota huomioon tota ultimaalisen elämäänsä kyllästynyttä hoitajaa Terveysneuvossa (okei, kaikilla on huonoja päiviä mutta :3). Että joo. Näin.

np: Scary Kids Scaring Kids - The Deep End

5 kommenttia :

 1. Öh kuulostaa aika oudolta. Ihan niin kuin itsetuhoisuus jotenkin veisi pois tarpeen millekään muulle kuin psykiatriselle hoidolle. Toivottavasti ne haavat ja tulehdus paranisivat kuitenkin ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tämän vasta nyt loppuun, kun ensin halusin kommentoida tuota alkua. Tuo kirja kuulostaa jännältä. :)

   Poista
  2. Toivotaan näin :3

   Kirja vaikuttaa joo jännältä! Oon lukenut ekat pari sivua, ja vielä ei osaa sanoa mitään muuta :D:D:D

   Poista
 2. Tuo on musta todella outoo et ylipäätään on niin paljon tollasia tiuskijoita HOITOalalla. Eikö siinä ois ihan hyvä olla kiinnostunu muiden hyvinvoinnista. Itelleki tullu vastaan tollasia syytteleviä asenteita vaikka ite oon vaan seurannu mulle annettuja ohjeita. Paskiaiset.

  VastaaPoista