Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 18. tammikuuta 2014

"Hit that break girl, you got to slow down"


Tilillä 15€, pitää maanantaina hakea sillä apteekista kunnon laastaria tai mikä sen nimi nyt onkaan, ja maitohappobakteereja. Vituttaa tää elämä. Kaikkineen. Mun paitakin haisee pahalle, vaikka se on puhdas, hyi. Varpaita paleltaa, mua ahdistaa ja päässä pyörii, no, vähän kaikenlaista. Inhoon itteäni, inhoon ko oon tyhmä, laiska ja saamaton, vai miten se meni. Kämppä kauheessa kunnossa ja en jaksa siivota, huomenna pitäis kuitenkin, koska saadaan maanantaina ihan oikea parisänky. Tai siis, nyt meillä on ollu tollain tilapäisratkaisuyhdistelmä kaks vuotta jo. Et joudun aina kiipeileen Eetun yli sänkyyn jne. Mut maanantaina se tapahtuu! OIKEA SÄNKY. Patjat ja petarit ja kaikki. Ei mikään kaunein yksilö, mut se on sänky. Njoo no tää kinosti ko kasa paskaa hehs :3

Musta muuten tuntuu että se biotiini on auttanut? Kynnet tuntuu paljon vahvemmilta! (Taas kinostaa.) Se siitä aiheesta, takaisin paskoihin fiiliksiin. Mä nimittäin oon miettiny sitä osastoa aika vakavasti tässä. Mut en vittu vaan haluais sinne (varsinkin kun se tarkoittais vastaanotto-osastoa, nounou, aina vaan sitä ja en oo menos). Mitä oon ollu viimeks joskus... 2012 siellä? Vai peräti 2011? Niin hieno putki ilman osastoa ko ennen olin tyyliin aina puolen vuoden välein vähintään. Lisäks, kuten on todettu lähes sata kertaa (...), siitä ei oo varsinaisesti apua koska en osaa olla osastolla siinä olossa kuin kotona, vaan "parannun" sekunneissa ko astun osaston seinien sisäpuolelle. Että. Paskaa. Kaikki. Edelleen. Kai.

Haluun shopata. Tarvisin (ainakin) yhet rintsikat ja paitoja, koska vanhat hajoo käsiin. En vaan löydä mitään kivoja mistään (ainakaan sillon kun ois rahaa). Taas kinosti. Mut se on totta. ... ... ... Joo. Ja kaikkea turhaa, kaikkea jännää, kaikkea mitkä ei mahdu mun päälle ja satan666. On taas kamala inhotus päällä koskien itseäni, kaikin puolin. En tunne olevani tarpeeksi mihinkään. Oon yksinäinenkin. Ainahan mä vähän. Oon kuitenkin luonteeltani, ainakin nykyään, aika sosiaalinen ihminen, ja jos mun sosiaaliset kontaktit rajoittuu perheen ja Eetun lisäks hoitohenkilökuntaan ja korkeintaan kerran viikossa tapahtuvaan kaverin tapaamiseen niin. Siis sellaset livetapaamiset on tossa. En valita ettei mulla ois ystäviä, vaan sitä et maailma on jostain syystä päättänyt ettei asuta tarpeeks lähekkäin.

Tarvis hakea lisää kolaa jääkaapista, pitäis ja tarvis ja pitäis ja tarvis kaikenlaista. Eetu meni jo nukkumaan, saa nähdä miten mulle käy. (Jälkilisäys: oho, ei mennykkään vielä ko potkin sen ylös!) Vituttaa kun pitää laittaa tavallista laastaria haavoihin vielä tänään ja huomenna, ellen pakota Eetua jo huomenna kaupunkiin apteekkiin. Vitun sunnuntai. Mut joo, tää oli niin saatanan mielenkiintoinen teksti että. Oli vain tarve höpöttää turhia. Et nyt taidan lopettaa. Moi vaan.

np: Redrama - Slow Down

1 kommentti :

  1. Ihan kauhea shoppailutuska täälläkin - etenkin nyt kun ei ole rahnaa (pitäs säästää septumin uusimiseen hngg!) Tuntuu että ostelen jatkuvasti kaikesta huolimatta yli varojen niin kuin aina ennenkin vaikka olevinaan ''säästän'' : (

    Ps. Sun höpöttelyt on aina ihania ♥

    VastaaPoista