Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 24. tammikuuta 2014

Huono olo - vähän niinko kirjaimellisesti

Eilen oli helvetillinen päivä. Iski antibioottiripuli. Kyllä. Ripuli. Vatsa huutaa ja mun pää huutaa ja onnistuin mä sit oksentamaankin (suurimmaks osaks nenän kautta). Eli kaunis päivä toisin sanoen. Halusitte tietää. Mä olin niin valmis ampumaan pääni tohjoks, sellanen olo oli. Tuntu et ois ollu kuumettakin. Onneks tää meni ohi maitohappobakteereil ja ylipitkillä yöunilla. Tänään pääsin sit käymään taas siel sairaanhoitajalla, sanoi et haavat on nätit (haha...), siistit ja paranee nopeesti. Täl hetkellä oon ihan tyytyväinen tähän. Kai?

Oon nukkunu niin helvetisti etten tiedä oikeen mitä mulle kuuluu. Selkään sattuu ja väsyttää, riittääks se kuulumisiks? Jotenkin vähän ehkä ahdistaa? En tiedä. Oon porukoilla vahtimassa koiraa, vois mennä päiväunille kunnes porukat tulee. Palelee vähän. Ja väsyttää. 

Että sellanen pikainen ja tyhmä kokemuskertomus tässä. Blah. Toivottavasti ketään ei jäänyt harmittamaan etten kertonut ekan kappaleen tapahtumista tarkemmin >:3 Anteeks, kirjotan viikonloppuna ehkä vähän fiksumpaa tekstiä myös? PS. Kirjoitelkaapa vielä niitä kysymyksiä tänne, jos vaikka vastailisin niihin seuraavaks tässä lähipäivinä? ♥


np: Stam1na - Paperinukke

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti