Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ihmisellä on taipumus tippua jaloilleen


Öäöäöäööäöäö. Mitäköhän sitä. Kokeilin tunkea linnun päähän ja samalla tuohon kuvaan tuota logoa. Paskaltahan se vähän näyttää, kaikin puolin :3 Nam. No, en jaksanut kyllä kamalasti panostaakkaan koko juttuun, en tiedä ees miks tein noin, lolz. Oon kai vaan tyhmä, jee.

Tänään mun piti mennä aamulla suihkuun mut kellon soidessa päätin laittaa pipon päähän ja nukuin puol kahteen. Viittätoista vaille kolme mulla oli se aika sairaanhoitajalle tossa lähiklinikalla. En nyt edelleenkään tiedä oliko tuo oikeasti vain sairaanhoitaja vai joku haavahoitaja, koska mut ohjattiin huoneeseen jonka ovessa luki elvytystarvikkeet, joka paljastui jonkinlaiseksi toimenpidehuoneeksi. Hoitaja oli itse ystävällisyys, täydellinen vastakohta sille Terveysneuvon kurpalle, ja se kurkkas haavat, sanoi että ovat siistit ja parantuvat kyllä, sitten pestiin ne ja käärittiin kasaan. Se kyseli vielä et onko kaikki ok ja miltä tänään tuntuu (sille sitten näkyi ne kaikki mitä päivystyksessä oli kirjoitettu...). Oli mukava käydä, perjantaina meen vielä näyttämään noita sille.

Tänään on ollut ihan hyvä päivä. Käytiin ton jälkeen vielä Eetun kanssa hakemassa isännöintitoimistosta lupalappu, että saadaan pitää autoa tuossa vitun kämäsessä hiekkaparkissa, koska joku on keksinyt tehdä siitäkin pysäköinninvalvonnan alaisen. Sit apteekista Eetulle lääkkeitä (sinne meni 90€ puolen kuun yksiin lääkkeisiin, ja Eetun lääkekorvattavuudesta ei oo kuulunut vieläkään mitään, oon niin varma et se Eetun ex-lääkäri ei laittanut niitä papereita eteenpäin vaikka lupas) ja kaupasta ruokaa ja kolaaaaaaaaa. Sit olin vammapää ja vaadin saada pitkästä aikaa kebabia, joten eihän siinä mikään auttanut kuin kebabeläimen syöminen. Oli se hyvää sit, pitkästä aikaa, nomnom.

Marsut on kuulemma valmiit tulemaan meille heti kun vain sopii. Täytyy ensin vähän tosiaan järjestellä olohuonetta etteivät joudu raukat tohon parvekkeen oven viereen, siinä kun vetää. Ajattelin ehdottaa Eetulle et jos pyydettäis ne tänne vaikka perjantaina 7.2. Oijoi! Huomenna meen käymään porukoilla kun äiti pyys, samalla kyselen Honkkarista niitä taikakuutioita. Mut joo. Mulla oli paljon vielä sanomista mutta unohdin kun alkoi väsyttää. Vois olla ihan jees mennä ja nukkua vähän. Toi uus sänky on sellanen kiero paska että siinä nukuttais vaikka ja kuinka haha :D:D::D:D Mut joo. Ostin mä tänään jatkojohdonkin. Se siitä. Moi.

np: Happoradio - Ottaisitko silti minut

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti