Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

It's always nice to be hated


Tuntuu perseeltä kuulla että selän takana joku puhuu susta paskaa. Joku sua vanhempi, joku sua paljon vanhempi. Mut tavallaan oon jo tottunut että mua ei arvosteta tietyissä... piireissä. Oon liian friikki. Erilainen, outo, sekaisin, hullu ja vielä lihava. "Voisit joskus pukeutua johonkin muuhun kuin mustaan!" Mitä, tavattiin vasta? Mitä, ethän sä edes tunne mua? TE ETTE KUKAAN TUNNE MUA ETTEKÄ EDES HALUA YRITTÄÄ JOTEN OLKAA HILJAA.

Mua itketti kun lähdettiin kotoa, mä meinasin hyperventiloida kun kävelin sun perässäs sisään. Mä oisin halunnut jäädä kotiin, olin väsynyt ja rikki. Mut mä selvisin. En itkenyt, en hyperventiloinut. Mä en edes sanonut mitään pahaa. Onneks näyttää siltä et on olemassa yks jolle mä vielä kelpaan jotenkin.

PS. Mulla on vielä näköjään vähän ongelmia tän blogin ulkoasun kanssa. Raportoikaa ihanat jooko kaikki viat mitä huomaatte? Oon niin aloittelija näis joten apukin on tervetullutta... ;______;

Loppuun terveisiä rakkailta veljeltäni Otolta ja koiraltamme Joonalta!
Mä taidan kohta painua vihdoin nukkumaan...


np: Metric - Front Row

4 kommenttia :

  1. nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy olin melkee unohtanu ton biisun

    VastaaPoista
  2. Dat dog :D So scrary D: Mutta hei! Jos sullakin bloggeri ei enää ilmoita uusista postauksistani ja kiinnostaa vielä seurata mun bloggailuja, niin tässä uusi osoite; http://nhattaravuori.blogspot.fi/. Kiitos! ♥ ^^

    VastaaPoista