Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 6. tammikuuta 2014

Kaksi päivää

SUNNUNTAI 5.1.

Anteeks ko mä valitan aina, aina ja ikuisesti, et mul on paha olla. Mut mulla on. Helvetin paha. En voinut mennä kotiin tänään, en vielä, en vaikka Eetu tarvis mun apua - ja just sen takia. Mulla ei oo voimia auttaa. Mä ehkä hymyilen ja oon iloisen oloinen, mut mä en ole mitään muuta kuin ahdistunut ja surullinen. Mulla ei oo sanojakaan enää. Mä en osaa puhua oikein näistä tunteista, mä valehtelen ja piilottelen. Mä haluaisin nukkua mut kello on vasta vähän yli viis. Ehkä mä nukun silti.

- -

Kello on puol kaheksan. Nukuin reilut pari tuntia, sit luin katkonaisesti reilun puol tuntia. Ihme että pystyin keskittymään. Olo on kamala, en tiedä mitä tekisin, ehkä meen takas nukkumaan. En tiedä onko mulla kohta enää muita vaihtoehtoja kuin osasto tai kuolema. Osastolle en halua. Tulispa jo tiistai.


MAANANTAI 6.1.

Syön nuudelia. Hieman parempi olo kuin eilen. Huomenna tapaan erään ihanankivan ihmisen, ja voi olla että jo viikonloppuna Milka tekee mulle värinpoiston jos saan hiustenleikkuuajan jo tälle viikolle. Odotan. Odotan, vaikka olo on paha ja en meinaa pystyä ajattelemaan muuta kuin paskaa oloa.

Sain kuitenkin eilen luettua loppuun 1Q84-trilogian (parasta ♥) ja taidan mennä lukemaan kohta Hotel Sapiensia. Huomenna pitää herätä aikaisin (pelottaa), koska meen ensin auttamaan iskää inventaariossa (pakko, koska tarvin  ne rahat mitä saan siitä). Sit on keskustelu hoitajan kanssa, sit kässäryhmä ja sit tapaan tän kivan ihmisen! Väsyttääkin kyllä ihan mukavasti, ehken luekaan vaan nukahdan sen sijaan?

Tää päivä on ollut ahdistusta aika jatkuvalla syötöllä. Tää ei oo ihmisen elämää. Hain apteekista lisää Anksilonia. Liittyen. Verikokeet vasta keskiviikkona (en muista mainitsinko jo tästä joskus). Toivon salaa lääkärinaikaa, mut en tiedä järjestetäänkö mulle ko siirto paikasta toiseen on niin lähellä. En tiedä. Tää oli nyt vaan tällanen paska. Lopetan siis tähän.

np: Jenni Vartiainen - Suru on kunniavieras

2 kommenttia :