Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Loco


...siis korjaan, hyvin tarpeellinen epäselvä epätarkka epätärkeä video. En uskaltanut taaskaan katsoa tuota, joten en tiedä kuuluuko mun ääni. Volat kaakkoon, eh? Njoo, mutta siinähän sitä tuli taas höpötettyä. Pitäis tilaa jostain (tiedän jo mistä ja minkä mutta oli kiva sanoa noin) USB 3.0 -kortinlukija kun tuo 2.0 on niin hidas ja koneesta löytyis tosiaan 3.0 paikkakin. Ääh.

Jotenkin outo olo. Sekava. Oon vieläkin vähän kipeä, tää ihmetauti ei anna periksi, viikko jo kärsitty (eli joo ei se ripuli ollutkaan antibiooteista). Mut toi sekavuus ei kyllä liity fyysiseen oireiluun vaan on ihan psyykkista sekavuutta. Tavallaan tekee mieli satuttaa, tavallaan tekee mieli tuhota lisää. Toisaalta en halua. Toisaalta en halua muuta. Hankalia oloja. Rahaa ei oo, väsyttää, voimia ei oo. Silti pitää jaksaa ja mulla on tunne et mun pitää olla edelleen ja aina vain se joka pitää kaiken kasassa, että mä en saa sortua. Mulla ei ole oikeutta.

Mun päässä risteilee monia vaikeita ajatuksia joista en voi enkä osaa puhua kenellekään. Pelkään et sortuminen on kuitenkin oven takana, mut mä en koske siihen oveen, mä en avaa sitä, mä vain kuuntelen kuinka se kurottelee, raapii ja rohisee oven takana käheitä kutsujaan. Oikeastaan haluaisinkin romahtaa, tuntuu et oon taas voinut hyvin jo ihan liian kauan (vaikka en ole, tiedän, tiedän kyllä) ja se on raskasta. Raskas on ehkä oikein sana kuvaamaan tätä oloa. Kaikin puolin raskas. Harkitsen itsemurhaa päivästä toiseen ja pelottavinta on etten tiedä koskaan kuinka tosissani olen. Haluaisin vain lepoon.

np: Ill Niño - All I Ask For

12 kommenttia :

 1. tosi ihana video!! :3 ja kivoja vaatteita, varsinkin noi mistä olkapäät on tuunattu. hiii

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. :3 Ja sain tästä inspiraatiota hankkia iteki jotain vaatteita. Yleensä vaatteet ei kiinnosta eikä blogit inspiroi mihkä vaateostoksiin, mutta tässä oli sitä jotain. ^^

  VastaaPoista
 3. Aaaaa oot niin sulonen ja söpö ja aaaaaa ♥ "Hyttyset ei syö n___n" sai mulle kunnon hymyvirneen naamalle :'D

  En tienny et noi olkapoletit on sun itse lisäämät. Niin hienot ja oon kateellinen ku en osaa ite tehdä langalla ja neulalla mitään :| Määkin halluun tommosia neuleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awwwwwwww :3

   ...tota, en sanois nyt että jälki ainakaan ois hienoa tai ammattimaista, mut mä pyrinkin vähän sellaseen "tein tän vasurilla" -lookkiin :D:D::DD (selityksiä selityksiä kun en vain osaa... XD) joten tuotatuota, uskon että pystyt ihan samaan, oon nähny sultakin hienoja tuunauksia! :3

   Poista
 4. Tälle videolle oli helppo masturboida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tälle kommentille oli helppo nauraa päivän hersyvimmät naurut.

   Poista
 5. martofchina on hyvä paikka hankkia mekahalpoja ja mekalaaduttomia ja mekacooleja vaatteita ja kenkiä, muunmuassa platformillisia, vink vink :D

  Soma video <3 Tahtoisin olkatoppauksellisen nahkatakin johon ommella jonkulaiset kilisevät kolisevat olkapoletit ja niittilöisiä, oh so 80's!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkvinkistä :DDDD onko noi KUINKA laadutonta kuraa vai ihan käytettävissä olevaa? :D:D:D::D:DD

   Poista
  2. Ei minun mielestä sen laaduttomampia kuin henkanjamaukan kuteet. Eräät 15 euron nilkkurit sieltä ollu käytössä jo vuoden, tosin aika harvoin koska jäätävä korko, mutta ei edes yritä korko irrota vielä tai mitään, kuten vähän pelkäsin. Myös esim hameen vetskari on pelittänyt yhtä hyvin ku minkä tahansa muunkin. En valita!

   Poista