Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pikaisia muutoksia

Nopea sekunnissa väännetty uudempi ulkoasu; pari hassua paskaa muutosta. En sanoisi parempi, sillä en ole tyytyväinen vieläkään. En vain jaksanut enää tapella, kun enhän mä oikeasti osaa käyttää kuvanmuokkausohjelmia, daah. Joten. Kärsikää, anteeksi.

Huomasin tänään peilistä, et mun hiukset on kasvaneet aika pitkiksi. Toinen puoli jumittaa edelleen jäljessä, mutta huomenna mä soitan ajan parturiin ja ehkä saan jotain järkeä tähän päähän, hehs. Vittu, teksti ei kulje, mut haluisin kirjoittaa.

En tiedä, huominen jännittää. Osaanko kertoa mun oloista tarpeeks hyvin, osaanko, osaanko, pystynkö. Nytkin tekee mieli vetää pää täyteen lääkkeitä, oikeastaan kuolla, mut ilman mitään tunnetta. Sellaista ei ole. On vain. Halu. Sellainen mystinen, jolle ei oo syytä tai mitään. Tai kai sille syy on, mutten pysty kaivamaan sitä esiin nyt kun ei tunnu miltään. 

Mut koht täytyy kai pakata. En ees muistanu et jätkillä alkaa huomen kolmen päivän laniputki (ei onneks meillä, huh, terveisin maksan sähkölaskumme) ja mä aion karata porukoille. Sit lauantaina shoppaan Milkan kanssa!! Sitä ennen yritän kahlata kirjoja läpi, luulen, ehkä, en tiedä. Haruki Murakamin 1Q84 on niiiin mahtava, ja hups, ette usko ( vaan tiesitte, tiedän sen!) mut saatoin tilata kolme kirjaa lisää luettavaa. Kuka on (kirja)hullu? En tunnusta mitään :3 Eipä siinä, ovat kaikki taas hulluuskirjoja, en pääse irti obsessioistani, hihs.

Mut tosiaan. Joudutte odottamaan siedettävämpää ulkoasua tuntemattoman ajanjakson verran. Ehkä seuraava häiritsevä inspiraatiokohtaus tuottaa jotain vähän kauniimpaa? Who knows. (Ja joo, joskus voin kirjoittaa myös vähän vähemmän sekavaa tekstiä!)


np: Marina & the Diamonds - Starring Role

1 kommentti :

  1. mitä hulluuskirjoja tilasit?
    t . samankaltaisen obsession omaava ihminen

    VastaaPoista