Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pirunpaska

Tänä pitkänä yönä mä oon noutanut terän käteeni neljästi; viiltänyt vain kerran ja vain yhden viillon (en siis tarpeeksi). Viimeksi hain terän aivan minuutteja sitten, mutta totesin itselleni puoliääneen; "sä oot vahvempi". En tiedä miksi, koska en halua olla vahva. Mä haluan just nyt olla se tyty jonka käsi- ja olkavarsi on joka puolelta arpien peitossa - ja just nyt mä en ole vielä tavoitteessani. En vielä, en vielä...


Välkyn ja vilkun. Eetu nukkuu edelleen, ja niin kai moni muukin fiksu ellei ole töissä tai koulussa tai jossain muussa yhteiskunnallisesti hyödyllisessä toiminnassa mukana näin aikaisin aamusta. Mietin jostain syystä asioita, joissa olen hyvä ja mieleeni tulee vain a) kuvien ottaminen niin (läheltä) että näytän suht normaalipainoiselta(ko) enkä sairaalloisen ylipainoiselta b) "valkoiset valheet", joita lasken suustani liian helposti c) itsetuhoisuus d) ihmisten mielten pahoittaminen lähinnä koska kohta c e) skitsoilu (hehheh) f) tuhlaaminen ja muu impulsiivinen ja haitallinen toiminta sekä g) laiskottelu, turhana oleminen ja yleinen vammailu. Ei kelpaa varmaan kovinkaan moneen firmaan CV:nä? "Jag också talar LITE svenska!"


- -

Mä olen hieman hämmentynyt. Onkohan mun sivuilla ruvennut käymään liuta botteja, sillä en tajua miten yhtäkkiä, muutamassa kuukaudessa mulla on kävijämäärät per kuukausi kasvaneet jostain tuhannesta reiluun neljään tuhanteen. Okei, eihän tää oo mitään verrattuna oikeisiin bloggareihin, mut kun joinain päivinä mun blogia on kurkattu päälle kaksisataaviisikymmentä kertaa... wow. Ei tää oo niin mielenkiintoista, eihän? Vai oonko mä tarpeeks naurettava, sitäkö se on? Njoo, lievää paranoiaa ilmassa.

Laastari irtoo kädestä ja tunnen jostain syystä koko ajan veren valuvan pitkin käsivartta. En uskalla katsoa haavaa, säälittävää (haavaa). Fiikus tiputti taas yhden lehden, se tömähti kovaäänisesti lattialle. Vittusaatanaperkelejumalauta. Inhottaa ajatella, miten iho alkaa punottaa ja kutista kun pidän laastaria tarpeeksi monta päivää samassa paikassa; vitun herkitstyminen teipille/liimalle - sponsored by selfharm! Mä en ansaitse tätä, mä en ansaitse mitään. Oon juonu kohta neljä litraa Pepsi Maxia. Se, valvominen ja lääkkeet ei oo hyvä yhdistelmä. Ja siis lääkkeillä tarkoitan ihan normilääkkeitäni, joo, ei hätää en ole leikkinyt niillä sentään.

Kun rannetta kiertää niin haavaan sattuu. Kierrän siis rannetta; alkaakohan se vuotaa? Voisin tehdä jotain tälle ulkoasulle kun on niin tylsää ja muutenkin, kokeilla jotain uutta. Joo, joten jos tää näyttää ihmeelliseltä niin... Se on sitä. Sitä on liikkeellä, muistakaa pestä kätenne!

Psssst! Kurkistin laastarin alle, sittenkin. Laastarin valkoinen on nyt punaista, eri sävyissä, vielä kosteaa. Juon lisää Pepsi Maxia, juoksen vessassa, sitten aloitan sen ulkoasun kanssa. Ehkä. Joo.

np: Haste the Day - Long Way Down

4 kommenttia :