Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 17. tammikuuta 2014

Put me out of my fucking misery

Käsi näyttää perseeltä. Kolme viiltohaavaa, laastareista saatanallinen ihottuma. Kutiaa niin helvetisti. Vesikelloja, punoitusta ja rasvakudosta. Lievä tulehduskin kai. Kyllä on nannaa! Ja kukaan ei vieläkään tiedä. Hoitotaholla. Eikä kai tule tietämäänkään. Melkein jo hypähdin ... jostain ... kun lääkäri tänään kysyi, olenko käyttäytynyt itsetuhoisesti. Vastasin kyllä, mutta asian käsittely jäi siihen.

Sain kuulla kuinka hyvässä kunnossa olen, kuinka mulla on ihan vitusti lääkkeitä ja ettei mun lääkitykselle sen takia voida tehdä mitään. Sain kuulla et oon tullu niin paljon eteenpäin, että en tarvi enää viikottaisia käyntejä (vaikka niitä alkuun uudella puolella onkin viikottain) sillä oonhan mä jo ihan helvetin hyvässä kunnossa, hyvä jos lääkärissä tarvii kerran vuoteen käydä!

Itkua pidätellen hymyilin ja nauroin mukana, mut en vaan saanut sanottua mitä mun pää huus; "auttakaa ny saatana mua". Yks kyynel karkas silmäkulmasta, pyyhin sen pois, kaikki huomasivat että mua itketti mut kukaan ei sanonut mitään. Mä mietin siinä istuessa et kävelenkö suoraan junan alle, vai kituutanko vielä hetken ja käyn vielä viimeisen kerran porukoilla.

Tässä mä sit oon, kotona Eetun kanssa, eikä oo ollu koskaan näin suurta impulssia syödä kaikki lääkkeet. En tiedä mitä mun pitää tehdä, soittaa Tukipisteelle vai mennä päivystykseen vai mitä. En haluis osastolle, mut tää olo on ihan kamala. Mua itkettää, mä en jaksa enää. Mä en jaksa enää.


np: Linkin Park - Given Up

3 kommenttia :

 1. Pelottaa että teet itelles jotain... Vaikkei oikeesti tunnetakaan, niin jotenkin huolestuttaa hirveesti. Pliis mee vaikka sinne päivystykseen, puhu Eetulle tai jotain?

  VastaaPoista
 2. "Itkua pidätellen hymyilin ja nauroin mukana"

  Voin olettaa ton tilanteen olleen stressaava ja noiden tyyppien näkemysten yllättäviä. Mutta ne näkee sut ulkoapäin. Ja vaikka niiden työnkuvaan kuuluu myös kurkkia sinne pääsi sisälle ammattitaitonsa ja tietonsa pohjalta niin kyllä sä saat silti tiukasti ilmottaa niille jos ootte jostain asiasta ihan eri linjoilla. Eihän se palvele sua mitenkään jos naurat mukana, jos et selvitä itsetuhoisuudestasi tarkemmin muuta kuin että sellaista on ollut? Sanot haluavasi apua. Se pitäisi pukea se sanoiksi tai tekstiksi, ottaa se tila vaikka ei se varmasti helppoa ole. Mutta ei kukaan näe kenenkään hymyn taakse.

  VastaaPoista
 3. Voi mun Lellu ♥ Vaikkei me nahda edes joka viikko, edes joka kuukausi saati sitten edes joka vuosi niin ma en voi sanoin kuvailla, miten paljon susta valitan! Mulla on AINA Skype paalla puhelimessa, jos sun koskaan tarttee puhua jollekin niin mulle saa aina Skypettaa, vastaan sulle vaikka keskella yota. ♥

  VastaaPoista