Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 7. tammikuuta 2014

Rest in peaches


Nyt tuntuu oudolta :D:D:D::D Mut kai se ihan hyvää tekee välillä uudistaa naamaa? Hmm. No, sanotaan tähän väliin ettei mee ihan hihittelyks että ahdistus on ollu taas läsnä koko päivän vaikka huonostihan se musta näkyy kodin ulkopuolella (ja joskus täälläkin). Hoitajan kanssa juteltiin, ettei ihan vielä ihan kaikki konstit oo kokeiltu, että ei ihan vielä tarvi osastolle mennä, mut lääkärintapaaminen odotettavissa, kuten vähän toivoinkin. Huomenna verikokeisiin, joten sen jälkeen. Toivottavasti pääsisin vielä samalle lääkärille kun on ilmassa pientä kriisinpoikasta, vieraat lääkärit kun eivät loogisesti tunne mua tai mun taustoja kovin hyvin... Opamoxitkin on lopussa, jos niitäkin sais lisää?


Alan pikkuhiljaa naamaani aikani tuijoteltuani (ninininini) niin tottua snakettomuuteen. Käärmeettömyys. Hmm. Tänään on maksettu uus korotettu vuokra ja shoppailtu hauskan tytyn kanssa (tuo huivi ja tuo paita, mitkä kuvissa ps. paita näyttää oudolta tossa?). Huomenna pitää soittaa Kelaan et missä vitussa viipyy vaikka minkälaiset päätökset, just esim. asumistuen tarkistus. Kaikkea pitää jaksaa ja pystyä. Ääh. Ja huomaan et mun kajarit vetelee viimeisiään, teippiviritelmät johdoissa alkaa olla aikansa eläneitä. Pitäis kai katella jostain halpoja mut ihan ok olevia uusia ://// Joo.

Tekee mieli jotain hyvää vaikka äskeinen vaa'allakäynti masensikin aikas urakalla. Sairaalloinen lihavuus. Ihanaa. Tekee oikein mieli hymyillä, näin katsokaas: :))))))))))) !! Että perkele. Pitäis osata taas olla sh-potilas, pitäis laihduttaa ko hullu (ja jokatoinen teini), olla kevyt mut vittu tavallaan en ees jaksa vaikka vituttaa ja ahdistaakin. Yritän ottaa tän asenteel et tää ei oo mun vika, ja niin kauan ko en paina miljoonaa ja mahun ovesta eikä diabetes kutittele niin voin hengittää. Ainakin tänään. Vähän. Ja asiasta taas kukkaruukkuun: mä sorruin. Nimittäin ostamaan... biotiinia. Ajattelin et siitä vois olla hyötyä kun hiukset joutuu kuritukseen, ja mun kynnet on sellaiset paskat että katkeilevat koko ajan. Mun säkällä mulle käy niin että säärikarvat kukoistaa ja päähaivenet tippuu, no, päästä. Apuapapua.

Juttelin Nooralle ja nyt mun tekee mieli nuudeleita. Kauppaan ei enää ihan ehi, joten perkeles. Joten tonnikala paloina vedessä saa luvan kelvata. Namhyi. Jalat on muuten kipeät. En muista enää selitinkö tossa videossa siitä että olin iskän apuna tekemässä inventaariota. Siin sai laskea sataan muutaman kerran - kirjaimellisesti siis. Oli jos jonkinlaista nippeliä ja nappelia. Mut selvisin ja sain vaivanpalkaksi vähän rahaakin :3

PS. Yritän tehdä jotain tolle ylirumalle bannerille, ja myös sille et mun videot on aina helvetin huonolaatuisia (jos osaan).

np: Avicii - Hey Brother

6 kommenttia :

  1. Ei siitä biotiinista ihan hurjaa karvankasvua ainakaan itselleni seurannut (jokaisen keho tietty erilainen) joku sanoi, että kesällä saattaa olla pahempi, kun d-vitamiini auttaa sitä biotiinia, joten itse oon syönyt myös d-vitamiinitabletteja :) toivottavasti tulee positiivisia tuloksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo no vähän saatoin paisutella asiaa :D monivitamiinia tulee syötyä muutenkin kun tosiaan nuo suupielet aukeilevat aina talvisin :((((( ja toivotaan näin! :3

      Poista