Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 4. tammikuuta 2014

Suhdeluku

Kaks Opamoxia, taas tänään, jälleen. Toivon niin et tää kaikki johtuis vaan valproaattiarvoista niin kuin silloin kesällä. Muistaakseni. Porukoiden TV huutaa, en pysty keskittymään. Aivoihin sattuu. Haluun tiistain, haluun jo tiistain. En jaksa, mä en jaksa. Multa menee vittu hermot tän kanssa. Ei helvetti. En kestä enää. En vaan kestä. Sattuu niin paljon, tää sattuu niin vitun paljon. Mul on enää kymmenen Opamoxia, vielä kolme päivää. Pakko nukkua, aivan pakko nukkua että saa ajan kulumaan nopeammin. Ahdistaa. Voi vittusaatana jne.


np: - (nothing)

4 kommenttia :

 1. Ei liity mitenkään postaukseen plääh, mutta kun kommentoit siihen mun uusimpaan matkapostaukseen, niin näitkö ne kuvat ihan normaalisti? Mun koneella ne näkyi jotenkin epänormaalisti, että kuvien alareunaan tuli joku flickr-tekstihässäkkä ja nuolet, jotka sitten yhtäkkiä vaan katos. Nyt kun katsoin puhelimella sitä samaa postausta niin kuvat näkyy vaan mustina laatikkoina. D: Ennen flickr on toiminu aivan moitteettomasti niin koneella kuin kaikilla mobiililaitteilla. Nyyyyh plääh. :(( Niin että siis pointtina vaan oli, että näkyikö ne sulla miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sillon ne näkyi jotenkin oudosti että siel oli juurikin tuo hässäkkä, mutta nyt ne näkyy ihan "normaalisti"?

   Poista
  2. Joo nyt pitäis näkyä normaalisti. Olin kopioinut aluksi väärät koodit flickristä mutta sain asian korjattua. Hyvä minä... :'D

   Poista