Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tervetuloa, 2014?

Puolisen tuntia vuoden vaihtumiseen, ja mulla on yllättävän hyvä olo vaikka oonkin levoton kuin mikä. Tää päivä on mennyt yllättävän hyvin ja kevyesti, pelottavan hyvin jopa. Jänniä oloja ollut, mut lähinnä sellaista levotonta menoa ja ylipirteyttä, ei ollenkaan samanlaista masennusta kuin eilen, ja itsemurha-ajatukset ovat olleet harvinaisen vaimeita. Onhan tässä vielä yötä aikaa, mutta.

Ollaan nyt illan aikana syöty läskisti, jätkät on käyny leikkimässä pommien kanssa, mä oon nauranu Katien kanssa tyhmille jutuille ja nyt pelaan Civilization V:sta - taas. Pommien tasaiseen paukkeeseen asunnon kummaltakin puolelta on jo tottunut, tulee varmaan hiljaista kun se toivottavasti loppuu kahden aikoihin. Aion valvoa niin kauan kuin pää antaa ettei tarvi olla huomenna kauaa hereillä. Torstaina sitten pääsee jo hoitajan luo keskusteluun.


Ajattelin tässä, koska mielentila on suht ok, niin listailla kuitenkin asioita, joiden takia kannattaa kituutella eteenpäin vielä myös vuotta 2014. Elikkäs:
- tatuointi; Pori, Emmi, Klaudia ja tatuointi - MÄ OON MELKEEN JO TULOSSA (rahaa ei vaan oo once again, mut kaikki aikanaan järjestyy jne. :3)
- soitan heti torstaina ajan kampaajalle (äiti maksaa synttärilahjaks), sit ko kuontaloa on vähän pätkitty niin voidaan Milkan kanssa tuhota mun hiusten kunto ja tehdä värinpoisto, jonka jälkeen ehkätoivottavasti pääsisin ihanan serkkuseni koe-eläimeksi ja saisin uutta väriä tuGGaan!
- ja tosiaan onhan se jännä elää ja nähdä 24-vuotissynttärinsä jotka tossa kohta koittavat, jos vaikka pääsis ravintolaan syömään sen kunniaks, äiti?, iskä? (ja nähdä se kuin paljon ahdistaa tää kyseinen merkkipäivä, sillä kun on tapana ahdistaa)
- The Sims 4 - elleivät ne paskiaiset siirrä sen julkaisua vielä jollain tekosyyllä vuoden 2015 puolelle :))))
- päätin et keksin viis kohtaa... oottakaas kyllä mä vielä... no, ainakin on tulossa kirjoja, jotka haluan lukea (ja omistaa...), joten kai senkin vois tähän laskea?


Ja nyt se vuosi on vaihtunutkin, joten toivotaan että mä näen kaikki nuo tapahtumat. Just nyt tuntuu, että selviän torstaihin, sen jälkeen... En tiedä, enkä jaksa murehtia. En nyt, en tänään. Tai siis. En ainakaan nyt.

np: Linkin Park - Castle of Glass

1 kommentti :