Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 31. tammikuuta 2014

Vain pastellisia ajatuksia

Kaikenlaisia ajatuksia. Oon tällä viikolla nähnyt Milkaa, nähnyt Nooraa ja tänään kävin katsomassa yhtä kivaa tytyä sairaalalla. On niin väärin et niin ihanatkin ihmiset voi pahoin. Oon ollut siis supersosiaalinen verrattuna normaaliin, ehkä sen takia on väsyttänyt? On kyllä muutenkin menty edelleen vain väsyneissä fiiliksissä. Onneks tänään selvis Eetun lääkekorvattavuusasia sen verran, että nyt se vihdoin, eihän täs oo menny ko... montakohan kuukautta, menee Kelan käsittelyyn, 170€/kk yhdestä lääkkeestä on aika kova meidän budjetissa. Kuntoutustukikin on sillä haussa, vuodeksi muistaakseni. Mullakin pitää kohta alkaa uusia sitä, parin kuukauden sisään, jos käsittelyajat on kerran jotain päälle kolmea kuukautta? Huh.

Kaikenlaisia ajatuksia. Useasti mun pään täyttää taas ja aina vaan ajatukset kuolemasta - itsemurhasta. Ne tulee päivittäin, ne on kroonisia, ne vaivaa mua hetkestä toiseen vain poistuakseen hetkeksi ja palatakseen taas eri voimakkuuksilla. Usein tuntuu että mun pitäis vaan vetää ne lääkkeet ihan koska en jaksa enää kuunnella pään huutoja ja käskyjä niellä ne. Ihan vaan vittuillakseni itelleni. Silleen "hähähähähää voitin koska tein sen ilman teidän lupaa tai käskyä". Lisäks mua on alkanut kammottaa ajatus siitä et elän vanhaks. Tällä hetkellä mä en halua sitä, mua ahdistaa suuresti ajatus kuoleman odottamisesta. Mä haluan olla itseni herra, lähteä kun siltä tuntuu. Ja siltä tuntuu valitettavan usein.

Kaikenlaisia ajatuksia. Marsut tulee (? toivottavasti) viikon päästä, pitää ens viikolla laittaa kämppää uuteen järjestykseen olohuoneen osalta. Huomenna siivoillaan vähän muuten vaan. Ootan kauhunsekaisella odotuksella. Mietin, miten niihin osaa suhtautua kun eivät ole omia vaan "vain lainassa". Mietin, mietin, mietin. Ja pelkään vähän. Mut kyl ne saa tulla, perskele, otan haasteen vastaan! Mietin jo listaa mitä pitää ostaa. Ruokaa niille, heinää, taikakuutioita on ostettu joten ehkä jonkinlaista vahakangasta pitäis hommata... Ja lisää vanhoja pyyhkeitä, unohdin kysyä isovanhemmilta kun poikkesin siellä tänään. Ääh. ETTÄ JOS JOLLAIN ON VAHAKANGASTA TAI VANHOJA PYYHKEITÄ JOISTA TAHTOO EROON NIIN TÄÄLLÄ ON OSOITE OIKEA NIILLE!


Kaikenlaisia ajatuksia. Oikeestaan menee kai ihan hyvin. Väsymys painaa, ahdistavat itsemurha-ajatukset häiritsee elämää ja pelottaa, mut marsut on tulossa ja awwwwwww. Stressiä on, mut selviin. On vaikeita asioita, joista en osaa tai voi puhua kenellekään kunnolla tai ollenkaan. Mut maanantaina on taas hoitajien aika, vielä toistaiseks viikottain, ja ens viikko on muutenkin jännitystä täynnä koska ne marsut. Ja jos saatais Milka raahattua eläintarvikeshoppailemaan ens viikolla kun Eetun auton akkukin on nyt kunnossa...! Ei sitä tiedä koskaan koska mä flipahdan, mut sitä odotellessa, eiks? Tänään vituttaa eniten ettei oo mitään mässyä koska ei oo oikeen rahaa mut ehkä teen vaan ruisleipää ja oon tyytyväinen? :3 Joo. Turha valittaa (tänään).

np: Hollywood Undead - Medicine

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti