Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 14. helmikuuta 2014

A-aA-aA


Sekalaisia tunteita, sekavia fiiliksiä ja toi giffi ei toimi kunnolla? Tultiin vähän aikaa sitten leffasta Eetun kanssa. Piti mennä katsomaan Robocop vasta huomenna, mut Milka ja Petri pyyskin meitä mukaansa. Oli oikein mukaisaa, leffa oli parempi kuin odotin (mutta saanko mä arvostella kun en oo nähnyt alkuperäistä?) ja oli kiva päästä piiiiiiitkästä aikaan elokuviin. MILKA JA PETRI HAASTETAAN TEIDÄT TAMPPAAMISEN SIJAAN LÄHTEMÄÄN ISTUMAAN JOHONKIN ILTAA JOSKUS OK?

Ja aiemmin päivällä näin Nooraa. Halattiin ystävänpäivät Suomalaisen ovensuussa (ja harmiteltiin kun kukaan ei juuri silloin halunnut käyttää ovea). Hyväksikäytettiin Picnicin ystävänpäivätarjous ja syötiin nomnom kakkua ja kaakaoo (söimme myös kaakaon, kyllä). Pyörittiin, puhuttiin paskaa ja ostin vahingossa harmaan huppuhuivin ja mustan hameen Ginalta, ja jotain äidille, kun oli kolme kahden hinnalla tarjous aletuotteista vielä. Olen nyt virallisesti rahaton ♥

On ollut siis mukava päivä, kaiken kaikkiaan. Mutta silti... Olo ei oo sen mukainen? Tai ehkä sen takia? Liikaa hyvää kerralla ja sen takia alkaa ahdistaa? On tyhjä olo? Luulisi että mua väsyttäis, mutta sitä ei oo tapahtunut. On vain lievästi ahdistunut ja suuresti tyhjä olo. Jotenkin... puolikas. Haluaisin niin paljon olla erilainen. Jollain tavalla, jota en itsekään tiedä (no, jos ulkonäköseikkoja ei oteta huomioon). Mietin tässä istuessani taas kuolemaa. Miten helppoa se ois, miten helpottavaa se ois. Liian usein tuntuu ettei musta oo kohtaamaan tätä maailmaa kuin ylitunteiden kautta; en osaa suhtautua oikein pienempiin tunteisiin, ne eivät tunnu miltään ja sitten olo on tyhjä.

Haluaisin jo pitkät hiukset, jotta voisin tehdä niistä locksit (Eetu vihaa). Haluaisin olla laihempi ja päästä eroon noista pelottavista ahmimiskohtauksista (vaikka niitä ei niin paljoa(?) olekaan, mutta ne pelottaa). Haluaisin myös... en tiedä. Kovasti kaikkea. Just nyt alkaa tuntua et ajatukset sekoaa, että en saa selvää itsestäni, että oon kovin eksyksissä. Tuntuu, et ihmiset ympärillä muuttuu, muuttaa, kasvaa ja kehittyy, ja mä... mä korkeintaan taannun. Mitä enemmän ajattelen, sitä enemmän haluan romahtaa viimeisen kerran. 

Vittu. Tän kirjottaminen laitto taas kaiken liikkeelle. Surun, ahdistuksen, pelon, väsymyksen. Mutta jos oisin jättänyt tän kirjoittamatta... Oisko se hyödyttänyt mitään? Nää ajatukset ois tulleet kuitenkin. Nyt sain ne sentään jaettua, kirjoitettua, jotenkin vähän jäsennettyä. Ääh, anteeks, tää meni jotenkin sekavaks ja epämääräseks ja ei pitäis kirjottaa näin... paskasti. Vittu. Äh, anteeks.

Ainiin. Ja hyvät ystävänpäivät vielä näinkin ajoissa. Onhan täs viel about viisitoista minuuttia aikaa. Nauttikaa niistä. Ootte ihanii parhaita ja lolz :3333333

np: Metric - Empty

8 kommenttia :

 1. Oot lemppari elinaiseni, kunhan mun auto on taas kasassa tässä joskus niin alan uhkaileen sua visiitillä. Ihan tälleen just to let u know ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooraseni tänne vain täällä on aina tilaa (ainakin) yhdelle (Nooralle) :DDDDDDD ♥

   Poista
 2. Ihan sairaan upee tää sun kuva <3

  VastaaPoista
 3. Looks like a pretty dress! Your hair color is great btw!

  SHE WALKS Blog

  VastaaPoista
 4. Hei hieno tuo mekko. melkeenpä näytti samanlaiselta kuin mun mekko mutta eeei se ihan taidakaan olla! Sulla on hyvä tyyli, stay cool. B-)

  VastaaPoista