Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ne pari kivaa juttua

ristikaulakoru: 0€/lahja, käänsin ite ristit ympäri :3 ♥
musta vetoketjupaita: 15€, Lindex ♥
niittikenkulit: 29,95€/39,95€, Spirit Store ♥
huonot kuvat: 0€, Elina ...

Ja ne ketkä ihmettelee tota noitten kenkien hintaa... Ne on käsittääkseni oikeesti 39,95€ alessa tällä hetkellä, mutta mä maksoin niistä 29,95€. Kyllä. Syy: se myyjä hehkutti mulle et ne maksaa 29,95€, haki ne takahuoneesta ja luultavasti totes siinä matkalla kusettaneensa mua. Sit se "tarkisti hinnan vielä koneelta", eli teki luultavasti jonkun tempun terävän ja myi ne joka tapauksessa mulle tohon alempaan hintaan :D En valita. Kiltti myyjä ♥

Mitäs tänään. Nukuin neljään, oon pelannu Cities XL:ää, jännittänyt edelleen marsuja ja ... no, en juuri muuta :D Tehny vähän sitä ryijyä! Ja huomenna raahataan Eetun kanssa Milka shoppaamaan elukkatavaraa; marsuille ja Milkan kisuille. Ja nyt palelee. Varpaita. Pakko hakea villit sukat, omg.

Joku soittaa My Heart Will Go Onia naapurissa pianolla, Eetu pelaa jätkien kanssa Payday 2:sta ja mul on hieman tylsää. Jännittää miten nukun to-pe -yön jos jännitys tästä vaan kasvaa :D:D:D:D Ja miten maltan sen päivän iltaan asti XD Pitäis kai olla tyytyväinen kuitenki ko ei oo muuten mitään oloja. Pahoja siis. Tylsyys ny menee kai neutraaleihin, tavallaan? En ainakaan lue sitä kovin pahaks. Mut jos sitä alkais keksiä sitä tekemistä, etten kuole tylsyyteen, hehs. Moiks.

np: Sara Bareilles - City

2 kommenttia :