Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 28. helmikuuta 2014

Numeroita

Olen syntynyt 11.1.1990 kello 10:28. Olen muuttanut elämäni aikana neljä kertaa. Rottia olen omistanut kuusi, joista viisi hautasin. Marsuja vilistelee häkissä kaksi. Syön aamuisin kuusi pilleriä, iltaisin seitsemän. Mulla on yksi pikkuveli, yksi kihlattu/avopuoliso ja yksi paras ystävä, jonka kanssa olemme tunteneet kaksikymmentä vuotta. Nukun päivässä vähintään kaksitoista tuntia. Lempinumeroni on 219. Taloudestamme löytyy reilusti yli 200 CD-levyä. Musiikkia kovalevylläni on noin 300Gt. Minulla on kolme tatuointia ja viisi lävistystä sekä kaksi 18mm ja kaksi 3mm venytystä. Kaikki neljä viisaudenhammastani on poistettu. Kirjoja kirjahyllyssäni on ainakin 175 kappaletta. Viimeisin sähkölasku, jonka maksoin, oli yli 100€. Olen molemmista silmistäni noin -5,0 sokea. Pituutta löytyy 161cm. Käytän yleensä koon 38 kenkiä. Omistan kaksi kitaraa, yhden akustisen ja yhden sähkö. Olen seurustellut kahdesti, ja nykyinen suhteeni on kestänyt yli kolme vuotta. Olen ollut kihloissa Eetun kanssa kaksi vuotta. Olin 18-vuotias joutuessani ensi kerran psykiatrian osastolle. Olen ollut PHKS:n psyk. osastoilla 7, 9 ja 51. Yhteensä vierailuja osastoilla on kertynyt kahdeksan (mikäli muistini ei nyt petä). Pisin osastojaksoni on kestänyt kolme ja puoli kuukautta. Omistan kymmenen hajuvettä ja yhden viherkasvin sekä kaksi pyykkitelinettä. Asunnossamme on 59 neliötä. Sukunimessäni on kymmenen kirjainta ja se on Väestörekisterin mukaan nykyisenä sukunimenä 252:lla henkilöllä. Sain tänä vuonna Suomalaiselta kirjakaupalta 15€:n etusetelin siinä missä viime vuonna summa oli 30€. Olen lukenut ensimmäisen Harry Potterin läpi ainakin kymmenen kertaa. Että sellasia numeroita, ehkä nyt lopetan koska muuten voi olla että teillä on 666 erilaista turhaa numerofaktaa musta.

- -

Eilen oli sitten Se Päivä, kun Taisto ja Urho kotiutuivat ja vietiin Aleksanna ja Janelle takaisin. Taisto heitti ittensä kuolleeksi kun päästiin kotiin ja alettiin kaivaa marsuja boxista, tulipahan sekin nähtyä. Tänään on leikattu kynnet ja istuskeltu sylissä sohvalla. Ovat myös onneksi syöneet! Mistä tuli mieleen et pitäis heittää lisää porkkanaa tonne häkkiin, joka on musta VALTAVA (sekin tuli eilen, tietty ennen marsuja :DDD). Mut joo, onneks marsuille tilaa ei voi olla koskaan liikaa.


Mua on edelleen väsyttänyt mystisesti, ja siks ajatus ei kulje kunnolla. Siks mun täytyy varmaan jättää tää teksti tähän... Tärkeimmät tuli kerrottua, eli et marsut on nyt täällä ♥ Katotaan jos huomenna kuvaisin marsuista videon (saisitte taas ihastella Eetuakin :D:D::D:D)! Mutta en lupaa mitään, tänäänkin oon ollut hereillä ehkä kuus tuntia voi luoja -___-'' Äöäöäöäöä anteeksi outo ja vammainen teksti, nyt kiitti ja kuitti!

np: Ellie Goulding - Dead in the Water

4 kommenttia :

 1. Kivan erilainen tuo numeropostaus -idea :)
  Voisin melkein itsekkin toteuttaa moisen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tuli tuollainen vastaan muiden blogeissa :3 piti sitten itsekin vähän kaivella numeroita esiin :))

   Poista