Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 24. helmikuuta 2014

Pakkolasku

Anteeksi, etten ole kirjoitellut. Ei ole ollut aikaa, ei ideoita, ei puhumisen aihetta. Tai ehkä sitten on ollut kaikkea liikaa? En tiedä. Olen ollut mukana muuttamassa porukoita Lahdesta Vääksyyn. Olen nukkunut pommiin tapaamisesta. Olen ollut väsynyt ja ylienerginen ja tehnyt paljon ja en mitään. En oikein tiedä mihin nää päivät on loppujen lopuksi kadonneet, mutta nyt oon tässä, kirjoittamassa paljon (?) ei-mistään.

Porukat tosiaan muuttivat Vääksyyn, abouttirallaa kolmenkymmenen kilometrin päähän. Eihän se ole sinänsä pitkä matka, mut ei enää noin vaan lähdetä morjestamaan. Asuvat nyt landella, Joona on tyytyväinen kun sillä on tilaa juosta, äiti ja iskä ovat tyytyväisiä kun ovat taas omakotitalossa. Järvinäköala ja tolleen. Diggasin.

Tänään Sivoska tulee yökylään pitkästä aikaa, odotan. Hävettää vähän ko tääl on niin sotkuista mut. Siivoilen enimpiä :D Käytiin viemässä sossuun toimeentulotukihakemus, marsut tuntuu puippaavan Stam1nan tahdissa ja on ihan jees fiilis. Taidan mennä ja kerätä pyykit sekä kattoa jos eteisessä on ROSKAA. Sit vois lukea hetken Hal Duncanin Vellumia. Aloitin sen vihdoin eilen lukemalla muutaman sivun ennenko sammuin. Kirjoista tulikin vielä mieleen, et Suomalainen muisti mua viidentoista euron etusetelillä/lahjakortilla. Ah! Parasta ♥ Nyt voiskin tsekata löytyiskö niiltä mitään kirjaa mikä mul ois ostolistalla ja tolleen :3 Mut joo, nyt palaan arkeen ja meen tekemään noita ah, niin ihania, kotitöitä. Vähän.


np: Stam1na - Kaksi reittiä yksi suunta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti